Uppehåll..

Ja ibland tappar man känslan för att skriva, lusten att berätta..

En vän valde att lämna oss här på jorden, valde att flyga fritt bland änglarna.. Även om jag inte kan stå bakom och förstå ditt beslut så får vi alla acceptera och försöka gå vidare..
Men du kommer alltid finnas med oss, Nalle!
Tack för allt, för att du varit en fin vän till min mamma och att du varit som en bror för Håkan.. Tack för att du fått mig att skratta hysteriskt, att du berätta massa galna upptåg du varit med på..
Jag tänker ta de där vinglaset en vacker dag, och tro mig! Jag ska tänka på dig, skåla med dig och be till högre makter att du har hittat de du sökte.. Vila i frid!

En kompis mamma sa häromdagen, Om jag skulle berätta för nån vad Viktoria och hennes familj varit med om, skulle dom inte tro mig...

Ibland undrar jag om hon har rätt.. När är de nog? När ska man bara få känna ren och skär lycka, längre än någon vecka? Märkligt nog så tror jag på den dagen, ja tror att den kommer! Jag väntar...

Jag ska tala om för Liten varje dag hur mycket jag älskar honom, precis som jag alltid fått höra.. Jag tror man klarar allt, med kärlek kommer man långt!


1 Mars!

Ja de är helt sjukt vad det här året har gått fort, för ett år sen idag va min kropp så till bredden fylld av rädsla, panik och hopp! Kommer ihåg alla känslorna som om de vore igår, men ändå känns de länge sen.. Konstigt! Det viktiga är att mina älskade vänner fortfarande står stadigt.. Dom kämpar än varje dag, men dom gör de! Ett helt nytt liv har börjat för dom och alla fyra gör allt dom kan för att få de så bra som möjligt! Jag är stolt!
Och det är Mari också!<3

Ett år, tänk att så mycket kan hända på ett år, jag va nyseparerad, försökte fortfarande komma över missfallet, jobbade och samtidigt bodde jag ihop med en kille, en vän som ställde upp när världen va uppochner!
Killen som sen skulle komma att bli en bästa vän, en underbar sambo, mannen i mitt liv, pappa till mitt barn!
Det är han, killen som har gjort mig till den ja är idag. Min älskade <3
Han jag vill leva resten av mitt liv med!

Våran lilla grabb i magen, han är helvild på morgonen!:)
Magen växer verkligen fort nu, när till och med jag ser de:)
Härlig känsla, men ja tycker de kan gå lite fortare så ja får mysa med Liten:) Gud va vi längtar!:)


RSS 2.0