Drömmar!

Jo då, ni ska inte tro att ja slutar drömma galet bara för att ja är gravid.. Haha!
Nej då, inatt har jag drömt att min jobbarkompis Anna-Maria fick en gigantiskt bebis och när ja gick därifrån träffade ja på lillasyster som va gipsad hel och hållen, hon hade brutit svanken på nå vis :) haha! Ibland kan man ju fundera:) nog för att Nattis garanterat skulle klara av att bryta svanken, inge snack om den saken inte :) haha! Min söta syster, den enda ja känner som lyckas bryta fingret i bildörren!
Jag älskar henne! <3

Ikväll är de mys i soffan till Sofias änglar medans älsklingen är hos grannen på crosskväll:)

Vilken känsla och få komma hem från jobbet idag och så har man en fin bukett blommor står och väntar :)
Min fina vän Therese hade skickat med bud:) man blir så lycklig ända in i själen <3 tusen tack min älskade :) ja blev så glad:)


Vårkänslor

Ja nu längtar man till sommaren, vilken härlig helg vi har haft :)
Solen har varit framme och de har varit nollgradigt! Underbart!:)
Igår va vi i Alfta hela dagen och kollade på skotercross, de va roligt :)
Idag har vi varit ute och gått i 2 timmar jag och min älskling! Suttit i solen och myst<3 sen kom mamma och fikade på eftermiddagen:) härligt!

Ja, inte en tår sen i torsdags.. De är ju nytt rekord tror ja, känns skönt..:)
I fredags fick ja träffa Jenny och hennes två söta sockerbitar! Men Gud vilka gullungar..:) så söta och så snälla! De får bli tätare fika besök:) kladdkakan va dessutom något alldeles extra :)

Ja längtar nå vansinnigt till Liten kommer ut:) idag har de varit full fart i stort sett hela dagen:) så mysigt och känna sparkar och buffar hela tiden :)
Sitter och myser i soffan nu och älsklingen åkte precis och tränade med Daniel :) ska ta och laga lite mat tills han kommer hem :)

Längtar tills helgen gör ja också, nästa helg alltså! Spaweekend med bästa Tess :) kan de bli så mycket bättre?;) åh va skönt vi ska ha de :) lovely!<3


Änglarna i himmelen

Jag vet inte vad jag tror händer efter döden, jag vet inte om jag tror på ett evigt liv, men ja vet att de känns lättare att tro att det finns nånting.. Nånting annat än bara svart!

I måndags saknade jag pappa, min pappa som nu ska bli morfar.. Han ska finnas med iallafall, Liten ska veta vem hans morfar är, att han är i himmelen och att han är våran ängel där..
Ofta när ja gråter mycket, drömmer jag om mormor på natten, min fina vackra mormor.. Jag älskar dom nätterna, då ja får prata, berätta, dela mina arbetsrelaterade värderingar med henne! Jag väljer att tro att de faktiskt är hennes sätt att visa att hon finns för mig! För hon väljer alltid dom nätterna när ja haft dom jobbigaste kvällarna..
Hon är stolt över mig, de vet jag!

Älskade lillasyster! Ibland får ja dåligt samvete över att de helt plötsligt blev omvända roller, nu är de hon som får trösta mig, hon som kommer med dom goda råden, och det är hon som är den som tänker mest klart av oss två.. Det kanske blir så, när den ena rasar får den andra kraft att hjälpa!<3 jag är dig iaf evigt tacksam!

Nu sparkar Liten på mig, som en tecken på att de faktiskt är dags att åka och jobba nu.. Men ja kan inte röra mig, vill njuta av varje sekund jag känner hans små fötter inne i magen<3


Måndag kväll!

Måndag betyder crosskväll , de betyder att jag har sambofritt till Sofias änglar och kan böla precis hur mycket ja vill :)
Å nu kommer tårarna bara till reklamen så ja antar att de är lika bra att duka upp med servetter:)

Inatt vaknade jag av Liten snurrade runt runt och sparkade hejvilt i magen, låg vaken länge och väl och bara njöt av känslan att våran älskade bebis växer och blir stor i magen :).
Lyckan går inte att beskriva..<3

Imorgon ska vi till Tällberg med jobbet, planeringsdag eller va de ska kallas :) ja har iaf bokat in en massage för gravida som ja ska på:) tänk att de tror ja blir awesome :) bara få koppla av en stund och kanske försöka tänka på ingenting :) de vore nått de!

Nu ska ja snart äta lite lunch med mannen i mitt liv!<3


Tankar

Visst, det är väl ingen hemlighet att jag alltid varit en tänkare, men sen jag blev gravid har de tagit fart rejält..
Jag tänker på allt, jag är rädd för allt som ska komma, rädd för hur allt ska bli.. Tänker på min egen uppväxt och att min pappa inte finns mer, att mitt barn inte kommer ha nån morfar..
Att jag bor på tok för långt ifrån min familj, en känsla som gör att jag reagerat starkt på saker jag bara låtit gå förbi mig förut.. Jag känner mig utanför men samtidigt väldigt mitt i! Svårt att förklara och jag hoppas att mina nära och kära orkar med mig och mina funderingar/utbrott/panikattacker!
Jag hoppas de blir bättre.. Jag gråter lite varje dag, har lärt mig att de känns faktiskt lite bättre då..

Det kommer bli bra! Jag vet de..
Bara Liten kommer <3


Minisemester 4 dagar :)

Ja de ska bli så himla skönt :) få komma bort lite och bara ta de lugnt!
Jag, Anders och mamma aka scouten ska tillbringa 4 dagar i en stuga i Sälen :) underbart!
Ska snart sätta igång och laga lite mat som vi ska äta imorrn kväll :)
I tisdags va vi på ultraljud, vilken härlig känsla, har aldrig känt så mycket lycka och längtan någonsin samtidigt :) våran älskade lilla bebis, växer så de knakar och mår bra, sprattlar och sparkar hela dagarna :) älskade barn! Hur ska de bli när den kommer ut? När ja älskar Liten av hela mitt hjärta redan<3

Nu ska ja ta och göra mig iordning och sätta igång den här dagen :)
Hoppas alla får en underbar helg!


En ny tid, ett nytt liv!

Ja från och med oktober förra året är ingenting sig likt längre..:)
En liten bebis växer i magen på mig och tillsammans med det beskedet kom en massa känslor :) mest härliga förväntansfulla känslor :)
Det är en helt fantastisk känsla att veta att om några månader ska vi bli föräldrar:)
Imorse vaknade vi av att Liten for runt i magen som en tok och Anders fick känna en spark för första gången <3
Helt underbart!

Bilden är från v 19 :)


RSS 2.0