Regnmys med dom bästa!

Undra va mina katter tänker egentligen? haha..!
Dom får höra på allt dom, mår ja dåligt eller bara är pratsjuk så får dom agera psykolger :)
Ice ligger bredvid mig nu o tittar på mig som om ja vore tokig..
Tårarna rinner men ja vet inte varför..

Har plockat ur de sista ur lägenheten idag.. Jobbigt är de, det gick hur bra som helst ända tills ja skulle åka, tårarna började rinna på en gång ja satt mig i bilen.. o alla tankar överfaller mig..
så ja ska lämna den lägenheten nu? lägenheten ja trivts så himla bra i! Jag grät för att ja saknar Bamse, saknar tiden med Tobbe då vi hade de så himla bra.. Vi hade så roligt tillsammans o ja kommer alltid vara tacksam för dessa år.
Men lägenheten känns mest idag kan ja säga, det va ju där vi skulle bo tills vi köpte hus, vi hade ju till och med planerat att få plats med ett barn i den lägenheten, så mycket känslor ja trodde ja skulle få känna där, men nej, nu känner ja tomhet, längtan, saknad o ensamhet..

Jaag vet att det blir bättre, bara om någon timme kommer de kännas bättre, men ja måste få ur mig alla känslor.. o vill ni inte läsa så är de fritt o stänga ner sidan :)
Jag trivs bra med livet som det är nu, de gör ja verkligen och ja vet att det här är det enda rätta.. Men just nu i denna sekund, känns allt meningslöst o ledsamt bara..

Och som ja saknar denna hund.. herregud.. Min bebis, som ja nu nästan aldrig träffar.. Vilket är helt o hållet mitt eget fel, men ja hoppas att vi kan få en sån pass bra relation ja o tobbe att ja kan få låna bammisen ibland o ta en promenad iaf.:) Men idag har ja fått lekt, myst o pussat på min favorit kille <3 älskade djur.. Min lilla lilla bebis som börjar bli så stor o vuxen! Tobbe är kanonduktig så all cred till honom för att bamse är så fin o duktig som han är :) <3

Nu blir de bara att vara hemma o försöka få nån ordning på alla kartonger ja hämtat, ska gå igenom en del idag o kolla om det kanske blir en till vända till tippen.. Fan va skit man samlar på sig, det är ju helt sjukt, o ändå flyttar ja typ vartannat år så man borde ju städa ur, men icke!

Nej, en kopp kaffe på det här då så kanske tårarna vill hålla sig inne ett tag o ja kan börja ta tag i resten av mitt liv..!

Tessans blogginlägg idag alltså... Älskade älskade vännen, finns inte ord som beskriver vad du betyder för mig..! <3

Adios!

Kommentarer
Postat av: therese

mitt fina underbara hjärta

2011-05-24 @ 16:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0