Lördag morgon och jag är ledig!

Det är inte ofta men det händer :) hehe..!

Vecka har rullat på tycker jag. Lite lunch och kvalitets tid med min Therése, det gillas alltid.. Tänk att samtalsämnena aldrig tar slut, hehe..Vad vore jag utan dig min älskade vän?<3 Du är Bäst!

Fars dag imorgon också, nummer 5 utan Pappa. Konstigt de där, hur tiden kan springa iväg så himlans fort att man knappt hinner med.. Men han finns där, det vet jag! Tittar ner och är stolt över hans tre flickor <3<3

Idag ska ja och Tobbe åka iväg och försöka hitta lite nya grejer till lägenheten och fixa nytt koppel till Bams plus kanske köpa lite mer färg så ska även hallen få sig en omgång :) hehe, riktigt roligt att göra om och pyssla hemma.. Speciellt när det blir sån skillnad :)
Och ikväll ska vi till Emma och gratta henne,grannfrun blir nämligen 22 år gammal idag ;) Så har man tur kanske man får sig en bit smörgåstårta :) Det vore gott :)

Mixade känslor om jobbet nu för tiden alltså, stod och tänkte igår.. vad gör du viktoria? Är det det här du vill göra?
Nej det blir plugg till hösten alltså :) Och det kommer bli skitbra :)

Sådärja, nu har ni fått en liten uppdate mina kära <3

Mer kommer imorgon!

 Dum spiro, spero - Så länge jag andas, hoppas jag!

Kärlek till er mina älskade! <3

Tankar...

Ja, ni som känner mig vet att ja tänker ganska mycket :) haha..!
Känns nästan som om ja har slutat med det nu.. Jag går omkring i en liten dimma..
Jag är glad för människorna ja har runt omkring mig, och ja är så tacksam för allt ni gör..!

Men att nånting som händer kan förändra ens sätt att tänka, det trodde inte ja gick.. Men jo mycket riktigt.. Ingenting som jag förut har lagt energi på är viktigt längre, ja skiter fullkomligt i va ja har för kläder på mig, eller om skorna ja tittat efter i flera månader helt plötsligt är billigare.. klart ja bryr mig lite, men inte alls som förr.. konstigt..!

På ett plan har ja inte förändrats iaf, och inte min Therése heller, att tröst shoppa är det enda sanna healing processen :) Det är sant de! Är så glad att du finns i mitt liv min underbara älskade vän!
Finns inte ord som kan beskriva va du betyder för mig hjärtat <3

Idag är de kvällsjobb igen, jobbade kväll igår med.. kunde ju samåka så trevligt med Emma nu när vi är grannar och allt :) det är awesome på riktigt de :)
Får kuta omkring på byn ikväll med tack vare våra underbara samordnare så hjälper en och fixar så att allt blir bra jämt :) Får inte lyfta så mycket nu i några dagar så då är ja på byn :)

Har inte sovit speciellt bra inatt, haft ont bak i ryggen och det strålar liksom hela vägen ner i benen, skit drygt, men ja vet ju va det är så ja säger som min mamma, på ett sätt är det en frisk smärta..
Men varje gång det gör ont så vet man ju varför och då kan man inte låta bli att stanna upp en stund..
Ska vila lite innan jobbet igen tänkte ja så ja är pigg ikväll!

Får se va man ska hitta på att äta ikväll, matlusten är inte på topp direkt..

Men nu kan det bara bli bättre, banne mig!

Pusspåer!

RSS 2.0