Onsdag :)

Det är så skönt att vara ledig, både idag och imorgon:) Underbart!
Tobbe jobbar kväll hela veckan så jag får roa mig själv om kvällarna nu i två dagar:) Och det ska ja göra..
Ikväll blir det middag med Emma, det är ju så tråkigt och äta själv och vi är ju ensamma ikväll både jag och Emma så då slår vi våra kock kunskaper ihop och lagar ihop nått:) hehe

Imorgon kommer min lilla lillasyster också, fast hon är inte så liten längre, jisses, kan inte fatta att hon snart fyller 18.. Hon blir liksom myndig! Helt sjukt.. Lilla Nattis! hehe.. För mig kommer hon alltid att vara liten:) <3

Imorse va jag ner och lämnade in bilen på service:) Det blir nog bra det, hon behöver känna att hon är älskad min bil, har inte lagt ner så mycket kärlek på henne, ska börja göra det nu kanske:) hehe..:)

Det har varit lite turbulent dom sista veckorna kan jag tycka, lite tjaffs, lite sjuka djur, lite mycket på jobbet och lite av varje faktiskt.. Nu verkar det som om det har lugnat ner sig.. Det är ju skönt det måste jag säga:)

Tänker på min älskade vän, som alltid finns där och stöttar mig när nått är jobbigt, och jag vill finnas där för henne när hon har det jobbigt:) och det kommer jag att göra gumman, du kan räkna med mig.. dag som natt<3
Vi ska ha det såå bra på fredag min vän:) En middag och lite gott vin och massa skitsnack om allt möjligt:) Underbart!<3

Nu ska ja ta och kolla på lite tv sen så ska ja sätta igång och göra lunch till min kära sambo så han får nå i sig innan han åker till jobbet:)

Förutom mitt förbannade ansikte som gör så ini helvete ont, så är ja ganska nöjd just nu känner jag:) det flyter på..

Over and out!

Jobbar kväll!

Börjar klockan 2 idag och fortsätter till 22:) men idag jobbar jag bara med härliga människor så det ska nog gå fort och bra! Jobbar samma vända imorrn med så jag hoppas att allt går vägen, är inte direkt upplagd för en massa tjafs och krångel känner jag, då kommer jag spricka eller nått..!

På måndag ska ja till avesta och på ansiktsbehandling klockan 1 hos Dessan:) Är lite nervös för jag vet att det gjorde lite ont sist, mne det blir ju rackarns bra när det är klart!
Så det ska ja roa med mig då och sen direkt ut till Svärdsjö och hem till Margita och pyssla lite:) hehe, ska bli roligt..

Sen jobbar jag bara tisdagen sen är ja ledig två dagar igen, känns helt okey.:)
Det va ju liksom meningen att Monica skulle få sin lilla bebbe här i dagarna nu så ja är ledig jätte mycket, haha.. men nu kom ju hon redan förra veckan så nu kan jag ägna mina dagar till att mysa med Monica och Linn:) Underbart!
Ska även under nån ledig dag nästa vecka ha en heldag med sis tänkte jag:) åka o shoppa lite kanske vore nått eller bara sitta o fika o snacka skit:) Det hade inte varit helt fel..!

Men nu så, ska ja hoppa in i duschen.. Nejje, först ska ja dricka upp mig kaffe, sen ska ja hoppa in i duschen..:)

Later...! Kraaaaaaam

Fredag!

Jaha, då va det fredag och jag ska börja jobba klockan 12.. Sen jobbar jag hela helgen!
Men så är det, nån lär göra det med!

Nu sitter jag och har precis ätit frukost och snackar lite med syster på FB, en bra morgon med andra ord.. Har dock varit vaken sen klockan sen men det är en annan femma.;) haha

Igår va jag först och lunchade med min underbara Therése:) tack för det hjärtat! Sen så va jag hem en sväng och gick lite med Bamse och sen hämtade Monica upp mig och så for vi till kupolen:) Lilla Linn är så snäll och säger ingenting på flera timmar, vi fikade, skrattade och härjade på som vanligt och hon bara låg och sov i sin vagn hon:) Världens snällaste bebbe:)<3

Tobbe jobbar då eftermiddag hela nästa vecka så då får vi ses lite iaf, för jag är ledig ganska mycket under nästa och nästnästa vecka:) Vi skulle väl egentligen behövt åkt nånstans och bara vara vi och prata utan datorer eller tv eller hund eller garaget, men det finns det varken tid eller pengar till.. Vi får försöka så gott vi kan här hemma ist, och det ska nog gå bra det med :)<3 Love my Tobiiboy!Har ju gjort en till tatuering också, nu blev det nacken:) Står för syskonkärlek Linda, Nathalie och Viktoria!<3
Jag är jätte nöjd med den, känns mycket bättre att göra en tatuering som verkligen betyder nått än bara nå slarv för att det är snyggt:) nu har jag väl bara en som inte är nån mening med och den ska ja snart göra om:)

Har inte så många ställen kvar nu att tatuera längre, haha: ) Armarna ska jag spara till sen så nästa gång blir det att göra om svanktatueringen till en mycket större och finare och sen kanske koppla ihop den med kinatecknena på ryggen:) vi får se:) Kommer blir as bra:)! 


Men nu ska ja ta och göra mig en kopp kaffe sen ska ja hoppa in i duschen och sen kallar jobbet:)

ha en bra dag allihopa!

Over and OUT!<3

Va är oddsen?

Måste bara få säga en helt sjuk sak..
Igår så sitter ja här i soffan och känner mig allmänt nere, allt va bara jobbigt..
DÅ plingar de till i min telefon och då skriver världens underbaraste människa
- det känns som om du är nere gumman? Har det hänt nått?
Therése Henningsson, hur f-n kunde du känna på dig 3 mil bort att ja va nere, vi hade liksom inte pratat med varandra alls..? Hur är det möjligt?
Jo, för hon är en underbar människa och känner mig såååå väl:) Love you Honey<3

Idag har jag jobbat till 14, sen va jag till Maxi och träffade en nybliven mamma och hennes underbara dotter:)
Älskade flickor, ja är såå glad att ja har er<3

Senare ikväll ska ja käka middag/kvällsfika med EmEm:) Inte alls dumt!:)

Jobbar dag imorgon också, plus att ja har möte så Bamse får vara u sundborn och leka med dom andra hundarna under dagen imorrn..:) Det blir roligt för honom tror ja!
Sen är ja ledig på tisdag, det blir inte alls dumt.. och sen jobbar ja heeeela helgen, underbart!:) haha..

Nu ska ja ta en långpromenad med Bamse så länge solen är framme och sen blir de klädbyte och kupolen:)

Over and out!

RSS 2.0