Tisdag morgon :)

Vart tar tiden vägen? Snart är den här månaden också slut, ja fattar ingenting..
Till helgen är det midsommar och bästaste Monica fyller år och mat blir det hos Mamma o Håkan :) Lovely...!

Igår så blev det Ikea för hela slanten, va inte hemma förrän halv 8 tror jag :) Men en riktigt rolig dag blev det! Fick med mig en massa fint hem också..
Sängbord, matta, lampor, ramar, sängkläder o massa smått som är sådär bra o ha :)
Och jag lurade på Emil både det ena och det andra så hemma hos honom kommer det bli skit bra :) haha..:)

Idag är det jobb, 10-18 :S Vet inte om det känns jätte roligt men det är bara bita ihop och se glad ut :) haha..!;)

Tyckte så synd om min Therése igår, snacka om att hennes dag inte alls blev som hon hade tänkt sig, lider med henne.. Det löste ju sig tack o lov så hon kunde åka till jobbet iaf men ändå, att man inte ska kunna lita på sitt dagis, det tycker jag är hemskt.. Dom får ju börja informera ordentligt kan man ju tycka..!
Hade jag kunnat hade jag velat vara dom där två pojkarnas nanny :) hihi..! Förstå va mycket skoj vi skulle kunna ha :) <3<3 Älskar dom allihop, min andra lilla familj :)

Lillasyster är på Öland hon :) Hoppas hon nblir jätte brun och får en helt underbar semester, det förtjänar hon mer än någon :)

Ju mer folk snackar en massa skit, desto bättre får vi de :) Älskar dig mer och mer för varje dag TG<3

Over and out!!!


Pappa?

Ibland blir ja nästan rädd, som idag.. Sitter helt i min ensamhet och funderar på allt och inget..
Mest på att jag mår väldigt bra just nu och det är ja väldigt nöjd med :)
Sen bara från ingenstans började jag tänka på Pappa, hur stolt han måste vara över sina tre flickor iallafall, vi har ju faktiskt klarat av en del vi tre :) <3 Och när jag sitter och ler och funderar på de så hör ja ett brak från vardagsrummet så ja springer dit och tittar då jag tror att katterna har bråkat nu igen, nej då, då har ramen på tobbes golf ramlat ner :O och den har setat på samma ställe sen vi in flyttade, SCARY!

Jag väljer att tolka det som att Pappa är stolt över Tobbe också som är så duktig med sin golf :) Och att det av det Pappa ville säga mig :) PÅ tal om min Tobbiie så vann han en tävling igår i gävle, Hottest Race Car!, det tyckte ja va lite fräsigt :) Jag är iaf väldigt stolt över min Tobias!! <3<3

Jag o Therése va ut i fredags, va på bishops o käkade massa gott och bara hade det jätte bra med öl, vin o shots :) Älskar dig min vän! <3 Tack för att du finns :)

Tack alla min kära vänner för att ni finns, man är så lycklig lottad som är omringad av underbara människor hela dagarna :)

Ikea idag nu då :) jippie :) Hoppas att ja hittar en massa fina saker så att jag kan bli lite fattig igen :) hahaha.. Eller nått.. Ska hjälpa Emil att få nån ordning på sitt hem också :) hahaha :) Det blir en rolig dag tror jag :)

Dusch nu!

Over and out!

Mina tankar äter upp mig!

Orkar inte änns skriva vad allt handlar om, ni som vet ni vet och ni som inte gör de, to bad for you!
Mina tankar äter upp mig.. Jag vet att jag ska sluta tänka på det, men det går inte ska ja tala om! Att nån kan tycka illa om mig? Ja visst, ja är inte älskad av alla, tro mig.. det vet jag! Men när nån som jag tycker om inte tycker om mig, då blir jag ledsen.. Det va ju inte så här det skulle bli?! FAN!

Blir en kväll med Therése på fredag, välbehövligt då vi båda två behöver prata ur oss all skit som händer nu!:) <3<3 Längtar!

Midsommar då? Middag hos Mamii o Håkan på midsommarafton, sen vet ja ingenting..! Vi får se va som händer helt enkelt.. Bara jag får vara med min Tobias så är jag nöjd..

Och på tal om honom, Tobias alltså..! :) Så är jag helt underbart glad över att jag har honom, nån annan kille kanske hade tyckt si eller så om allt i denna situation men min Toby han stöttar och älskar mig bara mer och mer när nått är jobbigt :) Så om det nån gång hade funnits ett tvivel så är det verkligen bortblåst just nu! Jag älskar dig Tobias, mer och mer för varje dag! <3

så nu har jag ältat färdigt för idag..:)

Gravid katt? haha, jojomen ni.. Jag tror då att det är små bebbar inuti henne nu :) Men helt säker är ja inte, har aldrig liksom varit med på det här förr så vi får se vart det bär iväg :) Jag ska bli mormor :) hahaha :)

nej, tvätt, städ o disk står på schemat nu :) i eftermiddag kanske en kaffe med mickis o emma :) man kan ju alltid hoppas :) saknar er flicks!!


Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Over and out!

RSS 2.0