Tre lediga dagar..!

Jobbat alltså typ 40 timmar på 4 dagar nu så ja förtjänar att vara lite ledig tycker jag :) Tre dagar närmare bestämt :)
Idag blir det bara att ta det lugnt hemma, ventilations nissarna kommer nån gång under dagen och så blir det kaffe time med Min Monica och lilla Linn:) Så underbart!  Sen kanske Emma svischar förbi efter jobbet och lättar på trycket:) haha..!

Åkte förbi Emma igår efter jobbet nämligen och lättade på hjärtat en hel del :) skönt de, och få ur sig allt man går och stör sig på :) haha.. Igår va det en hel jävla del ska ja säga! Fy fasiken.. Tack Emma för lyssningen:D haha

Lördag, Söndag är det tävling i borlänge, hoppas de går bra för Darling så han blir glad :) Borlänge brukar ju inte vara nån större hit men ja håller alla tummar ja har :) han är ju så duktig min älskling :)

Lördag kväll ska vi till hedemora också, ja som ni ser är mina lediga dagar fulla med saker att göra :) och tur är väl de :) hehe..!

Jag skulle vilja åka nånstans med Tobbe, bara han och jag:) förra året vid den här tiden åkte vi till tällberg :) vi skulle ha gjort nå sånt igen :) Hotell nånstans och bara ta hand om varandra :) Det får man inte glömma mitt i allt jobb och så :) 

Åh Va ja älskar mitt liv just nu..:) <3

Saknar min familj i Avesta bara .. Ta o kom hit snart folk! haha :) Love you! <3<3

Kommentarer
Postat av: Ämma

haha ja SPY ut sig är väl in i helvete skönt än att sitta och fundera på allt själv!! Hur fan skulel det bli?! NOT GOOD. Nejdu, tackar för din lyssning idag & kaffekoppen (med påtår). Vi fixar det här, tillsammans. over & out.

2010-07-24 @ 00:08:21
URL: http://emmaidre.blogg.se/
Postat av: Mamii

Vi ses på fredag!!!<3

2010-08-02 @ 18:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0