Tre lediga dagar..!

Jobbat alltså typ 40 timmar på 4 dagar nu så ja förtjänar att vara lite ledig tycker jag :) Tre dagar närmare bestämt :)
Idag blir det bara att ta det lugnt hemma, ventilations nissarna kommer nån gång under dagen och så blir det kaffe time med Min Monica och lilla Linn:) Så underbart!  Sen kanske Emma svischar förbi efter jobbet och lättar på trycket:) haha..!

Åkte förbi Emma igår efter jobbet nämligen och lättade på hjärtat en hel del :) skönt de, och få ur sig allt man går och stör sig på :) haha.. Igår va det en hel jävla del ska ja säga! Fy fasiken.. Tack Emma för lyssningen:D haha

Lördag, Söndag är det tävling i borlänge, hoppas de går bra för Darling så han blir glad :) Borlänge brukar ju inte vara nån större hit men ja håller alla tummar ja har :) han är ju så duktig min älskling :)

Lördag kväll ska vi till hedemora också, ja som ni ser är mina lediga dagar fulla med saker att göra :) och tur är väl de :) hehe..!

Jag skulle vilja åka nånstans med Tobbe, bara han och jag:) förra året vid den här tiden åkte vi till tällberg :) vi skulle ha gjort nå sånt igen :) Hotell nånstans och bara ta hand om varandra :) Det får man inte glömma mitt i allt jobb och så :) 

Åh Va ja älskar mitt liv just nu..:) <3

Saknar min familj i Avesta bara .. Ta o kom hit snart folk! haha :) Love you! <3<3

funderingar :)

Semestern är nu över och man är tillbaka på jobbet igen, blandade känslor faktiskt.. Ja vet inte, men det känns inte som att det är min grej längre, att jobba alltså..:) haha.. Jag skulle nog passa bra som hemmafru tror ja :) Hade varit perfekt..! Nej då, ja ska stå ut nått år till sen ska ja nog försöka plugga lite :)
Som en tant sa till mig igår ; jag är ju bara barnet :) haha

Men vad får folk att ändra sig? Jag tycker att det där är lite konstigt..Hur man kan tycka en sak så länge och sen bara glömma allt.. Jag är nog lite för principfast för de tror ja, men va skönt det måste vara för såna människor.. aja inte mitt problem :)

Igår fyllde älskade lilla Linus år, gullungen själv:) Han växer och blir sååå stor så det är sjukt..  Tänk att ja älskar dom där barnen, ja hela familjen h/h :) NI är underbara allihopa, min andra lilla familj :)
William va det också full fart på:) hehe, dom är så söta så det är helt sjukt :)
Å Therése mitt hjärta! Finns här för dig vet du, när allt är jobbigt så finns ja ännu mer här :) <3

Jaha 21 Juli idag då, shit va tiden går fort alltså..  helt sjukt, tyckte nyss det va maj liksom och nu helt plötsligt är det Juli..! JA herregud snart är det väl jul igen :) haha.. dags o börja tänka på paket igen nu då :) hahaha!
Vill bara att det ska bli september nu så ja o girlsen får åka till Egypten och ha lite skönt :) lovely :) men dte går nog fort dit, som allt annat :) I helgen ska Tobbe tävla också, plus att vi ska till Hedemora på fest :) SÅ nog springer tiden iväg där allt :):)

Kunde inte somna igår så jag gick upp och satt mig ute och funderade lite, ja menar ja som alltid slockanar innan ja hinner lägga huvet på kudden :) Då slog det mig, kan det vara så att ja för det mesta ligger och funderar på allt som är fel innan ja somnar ? och just nu känns allting så himla bra så ja behöver inte grubbla på nått :) Härlig känsla faktiskt.. Den kommer över en ibland bara och då är det bara njuta :)

Jag har en underbar familj i Avesta som jag saknar varje dag men ja pratar ändå med dom varje dag:) Jag har en fin familj i Sundborn som också ställer upp i vått och torrt, och sen har ja alltid min härliga familj i Linghed, där det fortfarande känns som hemma när ja svänger in på gården, dom kommer alltid finnas där för mig, det vet ja :)
Familjen H/H har ja redan nämt :) hihi

Underbara familjer, Underbara vänner, en helt fantastisk Sambo, ja bättre än såhär blir det nog inte just nu iaf :) And I love ut <3 :)

Lycklig...! :)

Over and out!


RSS 2.0