Födelsedagsvecka..

Jaha, då va det inte så fasligt många dagar kvar då till 20..:) Förra året vid den här tiden va jag och Tobbe ute och knäppte massa kort:) hehe..:) Kanske skulle ha tagit n vända med kameran igen och knäppt lite fina höst bilder:)

Imorgon kommer storasyster och alla barnen hit, hon jobbar på lördag så hon får komma imorrn och fira mig ist!:) Det ska bli roligt, tror inte att dom har varit i den här lägenheten?! nej det har dom nog inte. haha.. ja vet fan inte:)

Min ledsamhet gick över igår iaf, efter många om och men.. Men tänk hur svårt det kan vara att erkänna att man har gjort fel, eller fel och fel.. Gått emot sina egna principer.. det är nog något som inte vill sätta sig alltså, man vill inte säga högt att man har gjort fel?! Är det så..?

Solen skiner ute och det ser nästan ut som en vårdag när jag tittar ut genom fönstret, tänk om det hade varit så väl ändå..:) Tycker om hösten på dagarna men inte på kvällarna, det blir så svart så svart och man blir ju så deppig.. blää..

Igår hände det som inte fick hända, en man på jobbet höll på att kvävas, och det va så otäckt så hu då, men det gick bra.. Tack vare att av någon konstig anledning så när något dylikt händer så blir hysteriska jag alldeles iskall och cool lugn.. helt galet, nån wierd egenskap jag fått av min mamma.. men det verkar vara ganska bra att ha, han lever ju gubben:)
Så igår kan jag göra check på listan, dagens goda gärning!


Idag ska jag luncha med Tobias i borlänge på hans rast, sen börjar jag själv jobba kvart i 4:) Då har jag lite att ta tag i ska jag tala om, fast jag tycker om när man har lite ansvar ohc mycket att göra, känns som att tiden går fortare då och att man gör sig förtjänt av sina pengar på ett helt annat sätt än om man bara åker omkring och hjälper dom äldre.:)

Fått en spricka i nageln också, intebra!!! Ska ringa till Theresia och höra hur jag ska bete mig:)

nej, kaffe kaffe kaffe, sen blir det duschen!!!

Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0