Födelsedagsvecka..

Jaha, då va det inte så fasligt många dagar kvar då till 20..:) Förra året vid den här tiden va jag och Tobbe ute och knäppte massa kort:) hehe..:) Kanske skulle ha tagit n vända med kameran igen och knäppt lite fina höst bilder:)

Imorgon kommer storasyster och alla barnen hit, hon jobbar på lördag så hon får komma imorrn och fira mig ist!:) Det ska bli roligt, tror inte att dom har varit i den här lägenheten?! nej det har dom nog inte. haha.. ja vet fan inte:)

Min ledsamhet gick över igår iaf, efter många om och men.. Men tänk hur svårt det kan vara att erkänna att man har gjort fel, eller fel och fel.. Gått emot sina egna principer.. det är nog något som inte vill sätta sig alltså, man vill inte säga högt att man har gjort fel?! Är det så..?

Solen skiner ute och det ser nästan ut som en vårdag när jag tittar ut genom fönstret, tänk om det hade varit så väl ändå..:) Tycker om hösten på dagarna men inte på kvällarna, det blir så svart så svart och man blir ju så deppig.. blää..

Igår hände det som inte fick hända, en man på jobbet höll på att kvävas, och det va så otäckt så hu då, men det gick bra.. Tack vare att av någon konstig anledning så när något dylikt händer så blir hysteriska jag alldeles iskall och cool lugn.. helt galet, nån wierd egenskap jag fått av min mamma.. men det verkar vara ganska bra att ha, han lever ju gubben:)
Så igår kan jag göra check på listan, dagens goda gärning!


Idag ska jag luncha med Tobias i borlänge på hans rast, sen börjar jag själv jobba kvart i 4:) Då har jag lite att ta tag i ska jag tala om, fast jag tycker om när man har lite ansvar ohc mycket att göra, känns som att tiden går fortare då och att man gör sig förtjänt av sina pengar på ett helt annat sätt än om man bara åker omkring och hjälper dom äldre.:)

Fått en spricka i nageln också, intebra!!! Ska ringa till Theresia och höra hur jag ska bete mig:)

nej, kaffe kaffe kaffe, sen blir det duschen!!!

Over and out!


Long time no seen..

Ibland blir det avbrott i bloggen och ibland blir det en jävla skutt:) haha..

Men det har hänt så mycket sista tiden så när ja har försökt att skriva av mig det har jag inte kommit så långt, finns inte ord att beskriva allt tok..!

Men nu måste ja skriva av mig lite.. Får höra av alla männiksor att jag alltid är så glad, det är väl roligt o höra i sig, jag menar ja har ett väldigt socialt jobb så jag måste ju liksom vara på tipp topp humör där jämt men det betyder ju inte alltid att man är det..!
Nu har även mina vänner börjar fundera tydligen hur jag kan vara så glad jämt..
Är jag en väldigt glad människa eller en väldigt bra skådespelare?

Har känt mig ganska glad sista tiden ända fram till igår, då jag kände hur en våg bara sköljde bort alla mina positiva tankar..
Kan vänner bara försvinna? Har dom rätt att göra det? Jag blir så ledsen, för att den människan som alltid har tjatat på mig att vännerna går före allt har helt plötsligt ändrat inställning... Och det har väl hänt förr visserligen men det här gången drabbade de mig.. MIG?! Det skär i mitt hjärta..
Men men, va ska man göra.. Jag kan ju inte tvinga någon att finnas där för mig, eller hur..

Kunde inte somna igår, låg bara och tänkte på hur ledsen och besviken ja är.. och jag verkligen diskuterade med mig själv.. jag gjorde som mamma alltid säger, vände på det och ja vred och ja snurrade men fan att jag inte kom på nå svar! nej, det slutade väl med att ja somnade efter många om och men.. Men så fort ja slog upp ögonen fanns det där igen.. Är det så det ska vara? Faaan!!! aja, nu lämnar vi det för idag...

Idag ska ja städa vårat hem, det ser för jävligt ut här rent ut sagt. herregud.. Tänk om man kunde få fingrarna ur och gö nått men neeeej, det ska övervägas noga o länge innan ja sätter ingång:) haha

I helgen kommer folket också, la familia:) Doo like..!
Alla tjatar på att man ska ut på krogen men va fan, varför? krogen är endast roligt om man är skit full och skit full vill ja inte bli.. så nej tack..
 - ja men viktoria du fyller bara 20 en gång..
 - ja och just därför vill ja komma ihåg den också..!!!

Känner ni irritationen mot andra människor idag, känns ju tryggt att jag arbetar med just det, människor.. haha.!

Nej nu får ni nöja er med detta som blogginlägg, jag tänker inte lova att ja är tillbaka men man kan väl alltid hoppas..:) hehe..

Over and out!

RSS 2.0