Underbar dag..

Det hade vi verkligen igår.. Tårar och smula förbannad till en början men sen blev det en underbar dag..:)

Vi var på sjön hela dagen och åkte bil och grillade korv..:) Tobbes bil ville inte vara med mer än två varav då jag tror att tycker det är för kallt på vintern..:) hehe, men vi sprnag runt på sjön och tog kort istället och hade det så bra så..:)
Sen gick även Nickes bil sönder men lika glad var vi för det..:) haha, jag fick åka massor av varv på banan och det va super skoj..:) hihi..

Men sen satt jag mest i solen och tyckte livet va rätt nice, saknades bara en öl men det tog ja när jag kom hem..:) hihi..:)
Sov hela vägen hem nästan, bra sällskap åt min karl va? haha.. Men jag blir så trött utav frisk luft, farligt tror ja..:)
Så vi kom väl hem till slut och jag åkte och skulle handla med Monica och det gick ju som det gick..:) haha.. Bara massa flams..trötta och skrattiga blev det bara tok och jag visst knappt vad jag skulle handla för någe.. ahha, men ja kom hem till slut och mat blev det..:)

Gottans vart det å, fick matsällskap av Nicke också innan han skulle ut på krogen och vara vild..:) haha..:)

Tänk va arg man kan bli, hur många gånger ska jag behöva lyda dina regler, ja fattar inte.. Du har väl gjort ditt val? eller..
Men jag kan väl fortsätta leva med i din lilla värld då och vinka som om ingenting hade hänt.. fine by me..
Men kom inte och säg att jag inte har funnits här och att du har gjort allt rätt, för då du.. då blir ja arg!
Läser man gamla smsen så har inte du heller stått för de du sagt! Skulle vara skönt att kunna prata om normala människor igen, ska vi inte kunna det nu efter flera år?

Pratade väl med min mor sisådär 100 gånger igår, tack för att du står ut med mina samtal mamiii..:) haha.. men kul är det väl att ja ringer så galii ofta..:) och lika till syrran också.. hela tin och jämt, men det är bara för att ja tycker om er juh..:) hahaha..:) såg det på telefonen nämligen att ja ringt er en väldans massa gånger dom senaste dagarna...:) kul kul.:) haha

Nu sitter Tobbe och ska försöka lösa korsordet i veckorevyn,, haha..:) Det får ni inte säga att ja sagt..:) hehehe..:)

Ladida it goes Ladida..:):) eller hur sis?:):)

Idag ska ja försöka göra nå vettigt tänkte ja, ist för att sitta inne och kolla på vasaloppet hela dagen.. hahhaa..:) Ska tvätta iaf.. duktig ja..:)Saknar min lillasyster så himla mycket, så jag ska nog ringa och snacka massa skit med henne idag också, det är vettigt de, för själen.. mohahahaha..:):):):)

Nu ska ja ägna lite tid åt min karl..:):)

Over and out från Hyttgatan..:)

______________________________________________________________________________________________

Kommentarer
Postat av: nathalie

Va glad jag bli :) du har liksom bloggat två gånger du på tre dagar bara :) iiiih LADIDA over N out!

LADIDA everywhere! :D

2009-03-01 @ 13:06:08
Postat av: Mamii

Tycker om att du ringer galiii ofta:)

Härligt med eran underbara dag!!

Tipsa T om korsorden i DN eller expressen, klarar han dom får han 1000 vuxenpoäng:):)

2009-03-01 @ 14:28:00
Postat av: vem troru? The big klager! (Y)

hosthost, nu är de såhär de ligger till; att jag vet att du ligger hemma och latar dig framför tvn va! och för att då göra din syster i sysslor så kan du skriva i din blogg så jag får nå att göra idag, din blogg, mn höjdpunkt :* hihihi pusshej

2009-03-04 @ 14:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0