arg blir ja.. mycket arg

Kommentar från Lillasyster, hon är bara såå underbar den tjejen, inge vett uppe i kolan, precis som ja.. Love it..:)

Hejsan, jag tänkte bara informera dig om att de första jag hoppas du gör när du kommer hem från jobbet är att sätta dig framför datorn och blogga (skrivet 10 februari 2009 kl 19:18) aa de är så jag tycker vaaa =)
och om hur underbar din lillasyster är, dvs mig! justja, du har bara mig, maaahaaa! hööhhö aja, ska sluta skriva nu, men vi hörs sen ikväll när du slutat jobbat och bloggat klart! för då har du sagt att du ska ringa mig, alltså jag försöker sluta skriva men de går inte för jag bara älskar att vara dryg haha :) Vadååå jag är lik dig, går inte att bota! I'm SOOO SORRY! hahah. pusspåre min dam!
nee skojaaaa! aja nu lägger jag ner det här. hihi, men nåja, höres sen då? Jahman! HÖHÖ.. ååh vad ledsen jag blir på mig själv när jag aldrig slutar skriva på den här kommentaren! nåja, HÖRS sen för nu ska jag verkligen sluta, haha du ser, jag kan verkligen inte, jooo utlandsresan hur blire med den? tycker vi borde kirra de där snart! haha. neeej nu ska jag sluta, HEJDÅ PUSS PÅ DIG! :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orkade inte blogga igår när ja kom hem från jobbet då klockan va typ 10 och ja skulle duscha och greja.. va så sjukt trött, både ja och tobbe somnade nog som två klubbade sälar..:) haha..:) Lovely..:) Men vaknade upp idag och är skapligt pigg iaf, har ju inte hänt på ett tag..:)

Så nu blire lite frukost sen blire gymmet med Monica, jag ska köra lite kondition idag och armar tror ja.. Mina ben är så trötta på mig..:) haha..:) Vill ju ha snygg rumpa till sommarn..:) men jag får inte köra slut på den för de..:)

Igår iaf hade jag ett jävla arbetspass..07.00 - 21.00 så kan det vara, men drygt va det.. fy fan.. Men nog hann jag med att vara lite arg under den tiden också förstår ni.. Och inte så lite heller..

Läste nämligen Falukuriren igår, det gör mig alltid arg kan ja ju börja med att säga:) haha
Nu ska ni få höra

Under året 2008 har Falu kommun skärt ner på folk inom vården, landstinget har knappt personal så att dom kan ta hand om alla sjuka, vi som jobbar inom äldrevården får knappt jobb längre, och dessa stackars pensionärer som har typ 2-3 år kvar att leva är för "friska" för att bo på ett hem när det är det dom flesta vill..
Men det är lågkonjektur just nu så jag har accepterat att det är som det är, jag har tänkt precis som alla andra - Det finns inga pengar helt enkelt.. Eller hur?

Mm jo jag tackar ja, slår upp FK igår och ser att Falu kommun ska bygga om badhuset på Lugnet för 110 MILJONER KRONOR!!!!!
Hur fan tänker människorna som sitter uppe i styrelsen, en av dom, högsta hönset vet ja vem det är och han är dum i huvet, och det vet han att jag tycker!
Men dom ska få se, Själv har man ju raggat ihop ett litet gäng med hemtjänstpersonal och anhöriga till brukare som är lika upprörda som jag..

110 miljoner, fattar ni hur mycket pengar det är.. Jag blir så arg så ja kokar..! Men nu jävlar, dom ska få se, skrattar bäst som skrattar ist!

Viktoria goes BAD!!!

Over and out the one and only, djävulens hjälpreda... VIKTORIAAAAAAAA:)

hihi

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Du börjar lära dig nu =) är riktigt stolt över dig storan! ( jag är ju lillan och Linda störstan, så blir ju du helt enkelt storan! ) hihi, jaa nog kan du vara djävulens hjälpreda alltid. mjoooru, de har vi märkt! =)

2009-02-11 @ 22:11:55
Postat av: nathalie

SEDÄR! du börjar lära dig, är riktigt stolt över dig gummsan! :D Älskar dig :)

2009-02-11 @ 22:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0