London baby!.:)

Jahapp, på lördag drar jag iväg till London där mitt hjärta nu har bosatt sig för en tid framöver:) Ska bli underbart och träffa henne igen.. känns som en hel evighet sen sist..:) På lördag morgon alltså, goodbye sweden..:)

Idag har jag uträttat en hel del..:) Not.. fikat med Emem, donat te håret på henne så hon såg ut som folkens igen..:) haha.. sen så blev de kaffe i massor, å lite skratt, hysteriska skratt åt mitt vackra nylle på passet..:) haha.. eller nått i den stilen..:)
Sen har jag även pratat med nån mupp som ringer på bilen och ätit pyttipanna..:)

Nu kom vi precis hem från en liten promenad jag och min kära sambo..:) Kommer sakna Tobias, så sjukt mycket.. min älskling! han är bäst han.::)

______________________________________________________________________________________________

Ska det aldrig bara få vara..bra?
När sist jag jag och la mig på kvällen och tänkte, nu känns allt toppen, nu har jag inget som hänger över mig?
Har det nånsin hänt..? aaa skulle vara när man va lite då, men då va man väl bitter över att syrran tog sista godisbiten eller att mamma inte lät en titta på tv efter 10 på kvällen..
Men det känns som om det aldrig får vara lugnt bara, skulle bara vilja känna att jag mår bra ( tro mig, jag mår inte dåligt, inte alls.. men bara inte riktigt så bra som jag vill..)
Sov tre timmar inatt, kanske därför jag tänker så, trött och less bara, men jag känner ändå att det är så mycket som snurrar i huvet..
Ni vet hur jag menar va? då man bara känner att det är lite To much!

______________________________________________________________________________________________

Imorgon ska ja jobba och sen ska ja hem till Therese och lillpojkarna..:) det som kommer att bli mitt andra hem då jag kommer hem från London..:) haha.. Vi kan vi tessan..:) haha

Jag känner att jag behöver ett break, och det ska bli så skönt att komma iväg till Monica och få prata av sig lite. vi har skrivit en varsin lista med saker som vi måste prata om..:) haha..:) konmer att bli sååå sjukt bra..:)

Nu ska ja umgås lite med min sambo och sen ska jag hänga tvätt..:)

Älskar min familj i Avesta.. mest mest mest,.:)

Over and out!:)

RSS 2.0