Sommar igen?!

Njuter av varenda minut med detta underbara väder, hoppas att det håller i sig nu till nästa helg så man kan sola lite när vi ska till Bug run.:) Det är ju så skönt nu alltså, man kan gå ute i kjol och shorts.. mm doo like..:)

Hmm, gjort den här veckan då.. mja inte alls mycket måste ja säga..:) Haha.. Umgåtts med Tobbe såklart och kikat när han har skruvat med golfen, den håller väl på å bli klar snart i think.. duktig min pojk:) Hihi..:)

Nu är det bara helgen kvar och sen kommer mitt älskade hjärta hem igen.. så skönt det ska bli, saknar henne nå så fruktansvärt mycket alltså..:) Ska hämta henne och Samira på måndag kväll, skulle få låna mammas bil.. lite skönare och åka i den än i min puma och eftersom att jag ska sälja den vill jag inte ha så mycket mer mil på den..:)

Idag har vi varit ut till Sundborn en sväng och grejat lite och busat med vovvarna..:) very nice.. Sen va vi förbi Jazzan och kikade när han skruvade med bilen..:) Han ska ju till sthlm över helgen och dricka öl å ha det braa.. trevlans för honom..:) haha..

I Onsdags var vi ner på banken och tog ett par öl, Jag, Tobbe, Nicke och Peter..Va riktigt trevligt måste jag säga.. Även om man väldigt lätt blev rund under fötterna när det är såhär varmt ute.. men gör som mej.. skyll på skorna.. Haha..:)

Har även hunnit med en vända på kupolen med Emelie.. köpte lite nya piercingar till näsan och en tröja och ett par shorts..:) Ja me som ni ser har jag tydligen hunnit med en hel del fast det inte känns som de..:)

Jag är så lycklig..:) Tycker så mycket om min tobias så ni kan inte förstå..:)

Nu är lägenheten uppsagd också, skönt..:) Så på semstern blir man stadsbo..:) Hehe.. trevligt det ska bli..:) Läääängtar!!<3

Om en vecka fyller bästis gammal också.. Haha.. jag har ju då världens bästa present åt honom..:) Han kommer bli sååå glad..:) hihi..

Saknar Petra nu... Måste ses snart gumman..:)

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0