Länge sen nu..

Det va ett väldans långt tag sen jag bloggade nu, men va sjutton.. Mest folk som läser bara för att dom inte har nå vettigare att göra än att lägga sig i andras liv så.. men här får ni mer..:D Haha..

Nu är man helt klar med skolan då, studenten va underbar..:) Vilken känsla att gå ut och veta att jag aldrig mer behöver gå in där igen.. Så himla underbart!=) SÅ nu är man..ja, vuxen eller va det kallas.. usch, låter läskigt.. hehe.. men men bäst att vänja sig vid tanken..:)

Mycket har hänt sen jag skrev sist.. Träffat Petra bl.a va riktigt trevligt.. och hennes söta vovve.. Vi syns igen till helgen tjejen:) Känns så skönt att man återfått kontakten lite..har ju saknat min bästaste barndomsvän..:)

Inte änns en månad kvar till flytt nu..:D ååå va jag längtar..:)

Umgåtts en hel del med Syster också, den lilla av dom..:) Så skönt så, bara vara med henne får mig att le.. Hon är bäst min älskade Babysister..:) Och våran underbara storasyster har ju klämt ut en till liten bebbe nu också.. Så nu är man stolt moster till tre små sötisar..:) Towa, Tilde och Timea..:) Tre små vackra flickor..:)

Å självklart är jag lyckligast i världen med min Tobias.. Älskar dej hjärtat mitt..<3
Ska vara ledig lite nu innan jobbet drar igång inför sommaren.. Trist att man ska jobba men bra med pengar nu när det ska inhandlas nya möbler och grejer..:D Bar bita ihop och se glad ut..:)

En klok människa sa till mig för några år sen..
- Du kommer förstå en vacker dag du med Viktoria, ja lovar!
Jag förstår nu, äntligen förstår jag..!!:D


Världen är tragisk ibland, mina tankar går till familjen..Vila i Frid..

Förresten, vuxen och vuxen..?! Man är inte äldre än vad man gör sig..! Visst?:S

Midsommar är på gång också.. Mys med älsklingen ochy hans familj i Sundborn..:) Kanske nån öl om man har tur..:D hehe..:)

The Calling - wherever you will go..

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0