Vet absolut ingenting..:/

Känner mig för tillfället helt lost alltså..:( Vet inte vad det är eller varför det känns såhär men det finns väl en logisk förklaring till det också som med allting annat..Vad vet jag?

Låg i sängen och funderade nu på morgonen, jag har hela mitt liv, och då snackar vi HELA mitt liv.. typ sen ja va en hand hög, har jag velat bli massor, äldre, klokare, snyggare, bättre..
Jag vet inte riktigt varför jag har alltid vara sån men så är det iaf.. Kan bara inte fatta varför..:(
När jag jobbade igår fick jag mig en riktig tankeställare..Det är inte ofta mina gamla tanter kan säga något som får mej att tänka men den här lilla gumman fick de..:)

Jag tar dagen från början helt enkelt!
Jag kommer till jobbet utan att ha sovit nå bra överhuvudtaget, orolig som jag var för min mamma som inte mådde bra och för syster och hur det ska gå med allt, för Monica med nya lägenheten och för mig själv som är sambo nu vilket jag trivs väldigt bra med men ja, panik får vi alla ibland, kommer jag att få något jobb eller ska jag förbli arbetslös..? Bara det att denna torsdag kväll var tankeverksamheten på topp..like ever..

När man då är i den här tankeprocessen som är svår att ta sig ur blir man chockad, ja nästan lite stött när någon säger
- Viktoria, Viktoria, tänk på att det är ingen som tackar dig för att du ligger sömnlös på nätterna, det finns ingen som tackar dej om du har ont i magen av oro, men jag beundrar dig för att du ger utan att vänta något i gengäld:)

När man då får höra det av en vis gammal kvinna förstår man att hon faktiskt har rätt och jag kände att varför strävar jag hela tiden efter att bli äldre och klokare när jag så väl vet att jag också kommer dit en dag.. När jag har blivit äldre och av hela mitt liv och alla mina efarenheter har blivit klokare.. Det är ju så det funkar, men självklart ska då jag under 19 års tid försöka bevisa att jag kan strida mot jordens natur..:) tokigt.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, för ett par minter har faktiskt magen slutat göra ont och huvet känns lite lättare, Ice ligger i mitt knä och sover som ett litet barn, är så glad att jag har honom alltså, han är den perfekta psykologen även om han bara är 14 veckor gammal.:) Tobbe åkte nyss med Nicke på nån bilträff i Dala-järna. Själv ska man ju jobba som vanligt och kan inte följa med..trist!

Så nu känns det lite bättre när jag har fått ur mej en hel del, även om jag måste säga att jag mår...konstigt nu..
Ja precis, va menar hon med det? Det undrar jag också..
Men jag kan inte säga att jag mår dåligt, men jag kan heller inte säga att jag mår bra, jag är inte ledsen, arg eller besviken. Men jag är rädd..
Rädd att allt ska gå som det inte får göra, rädd att människor jag älskar ska tas ifrån mej.. Ja ni vet, en rädsla man alltid bär med sig men som kommer över en lite mer ibland. precis som det gör på mig just nu.

Nu vaknade det där lilla hjärtat jag har i mitt knä:)Han tittar upp och kisar med sina trötta ögon och ser ut att fundera på varför matte sitter och äter maränger mitt på dagen som om det vore lunch..!:) Haha.. aja, jag har aldrig påstått att jag har varit normal heller.. haha..:)

Det va iaf fett gott med maränger och jag tycker att jag kan få äta det nu när jag sitter här i min ensamhet och funderar så mycket! så det så.:)

nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla vad televisionen har att ebjuda:)

Å du!, Tänk inte så förbaskat mycket...! Haha.. kul tyckte ja.:)

Kan det vara såå?

..att det va riktigt länge se jag mådde såhär..:S?
Detta har varit en pissdag rätt igenom.. Uscha mej då.. Men men, får väl ta det kan ja tro då..Kan ju inte klandra nån annan än mig själv till slut ändå!  Pratade med en god vän idag som sa och jag citerar ; Du mår bara dåligt Viktoria om du tillåter dig själv att göra det! Du är inte så dum du heller Peter..:) Haha.. Även fast det tar emot så får jag väl erkänna att det är nog jag som inte orkar ta itu med allt utan tycker det är ganska behagligt att gå och tycka synd om mej själv..vad vet jag?
För innerst inne känner jag att är det såhär lätt nu helt plötsligt att vara på botten va det inte större brådska att fixa de.. Är ju långt ifrån hur det brukade vara liksom..:)

Sen har jag ju en underbar pojkvän som gör allt för att försöka förstå mig, och det älskar jag honom för..:) Även om du inte förstår och vet allt älskling så räcker det fullt åt mig att du försöker..Du tar dig tid att lyssna när jag behöver det och det är allt jag begär.. En kram från dig är bättre än 1000 psykologer..För jag vet, å det är så härligt att kunna säga det, att du älskar mig! Jag vet de..:)Love uuu!

Hmm, va har hänt idag då?
Dagen började med jobb då som vanligt.. å förresten kom ja på idag att jobb är nog inget för mig, nej vfan, slita som ett arsel för pengar.. nej då lever ja hellre som en kyrkråtta och sover bort hela dagarna och äter massa godis som Tobbe betalar..:) that´s my new plan..:) Hehe..:)

Efter jobbet åkte jag hem och myste med Ice sen blev det fika med Monica och Sofia på Maxi.. himlans trevligt..:)
Sen åkte jag och la mig i solariumet en halvtimme innan det blev en visit hos Monki igen..:)hehe:)
Nu hade jag tänkt att jag skulle sitta här hemma och äta lite lakrits och vänta på att älsklingen ska sluta det där försbaskade jobbet!

Har förresten haft en givande diskussion med Hogge idag också..:)
Danne: vad gör du då?
Viktoria: Jag kom nyss hem, har varit och solat
Danne: jag har läst att det är farligt att sola
Viktoria: Man kan ju även bli påkörd vettu
Danne: så sant man ska följa sin egen instutution
Viktoria+Danne: *asg*
Rolig han..:) Hehe..

Nej nu är det tv:n nästa tror ja..:)

Jag kommer alltid älska dej och altid bry mig om dej, vare sig du vill eller inte!:)

Hej svej leverpastej:)

Åldersgräns?!

Jag känner att det är mycket som jag stör mig på nuförtiden,men va tusan.. vissa saker känns det som att fler borde störa sig på..

Som idag t.ex. då jag åker bakom en gammal saab med en förare på 150 år, minst! Vi åker alltså på en 90 väg och denne herre kör i 50 km i timmen.. Ja ni hörde rätt 50 KM!!
och här snackar vi störande, en gammal man med basker och slipover och hela kittet garanterat sätter sig alltså framför ratten och ska ut och "glida" lite och det verkar inte finnas en tanke på att trafiken faktiskt HAR ökat och människor KÖr faktiskt fortare än på 50 talet när alla herrar va ute med basker och sånt och "gled" på söndagarna.. shit, ja blir så lack!

Det finns åldersgränser för allt, Nej du får inte köpa cigg förrän du fyllt 18, nej du får inte köra moppe förrän du är 15 och nej du får inte handla på systemet innan du är 20, men tamefan så får man tydligen köra bil till sin egen grav.. åå gud va arg jag blir.. nej jag tycker att vi ska införa en åldersgräns för körkort också och då menar jag inte bara när man får ta det utan också när man inte får ha det längre..

Ny regel : på din 75 års dag, lämna in kortet för fan! Ta bussen..!

Jag vet vad ni tänker, nej viktoria du kan inte dra alla över en kam.. Jo tänk för att jag kan det! Jag kunde köra bil innan jag fyllde 18, inte fan fick jag ta körkort tidigare för det inte.. nej så nu så.. Ny regel från och med NU!!!!


Puss och kram ööö skumbanan?! haha

En ledig tisdag..

Vaknade ganska tidigt idag av en lite misse som höll på att riva lägenhetn..:) Våran fina blomma spom står på golvet i vardagsrummet va ganska illa däran.. Haha, Vet inte varför Ice inte tyckte om den, eller så va det precis det han gjorde och ville leka med den.. mycket blad blev det på golvet och inga alls många kvar på blomman.. haha.. men men, det ljuva livet med att ha en misse..:):)

Syster ringde vid halv 12 och ville att jag skulle hämta henne vid skolan.. :) Så det gjorde jag och sen dess har vi haft mys med lite utflykter till svärdsjö, Maxi och djuraffärn..:) Perfa, fick mycket gjort idag och Lillen har varit själv en hel del vilket har gått jätte bra verkligen..:) Han är så duktig mitt lilla hjärta!!<3

Nu sitter jag och Nattis och kollar på en dokumentär om en utländsk tjej som blev utsatt för ett mordförsök för två år sedan, ett sånt här hedersmord.. För att hon inte ville gifta sig med sin kusin.. Ja menar va?? hur kan människor tänka så förbaskat trångsynt, att man vill döda sin egen släkting för att hon inte vill gifta sig med sin kusin..? va är det? jag förstår verkligen inte och kommer garanterat aldrig att göra. En sak vet jag iaf, Jag må vara egoist men jag tror inte på nån gud och jag tillhör ingen speciell religon, jag tar nog lite från alla och formar min egen religon om vad jag tycker är bra och dåligt, rätt och fel, men fanns det inga religoner så skulle aldrig sånt här hända och det skulle inte finnas några krig. å det är så sant som jag sitter här. Sen självklart får alla ha en egen åsikt, men det är min.!

Usch, nu kändes min enorma frustration över OS igår helt oväsentlig, folk dör där ute och vad gör vi? Absolut ingenting!

Är det rätt att skilja på folk och folk? Är man sämre bara för att man kommer från ett annat land?

I mina ögon är det samhället det är fel på i dagens läge!!

Inte min grej..!:)

Har jobbat idag, gick riktigt bra faktiskt.. fick sluta lite tidigare vilket alltid uppskattas..:) Kom hem lagom till min kära sambo skulle åka till jobbet, känns juh skoj.. träffas fem minuter.. puss och kram ses ikväll.. Haha..:) aja, shit happens..! Dagen började sisådär alltså, glömde telefonen hemma så jag fick springa upp för alla trappor och hämta den, vilket ledde till 5 minuters försening till jobbet, vilket i sin tur ledde till att jag fick kasta i mig mackan och kaffet, vilket i sin tur ledde till magont.. Inte bra.. men det gick över.. å tur va väl de..:) Haha

Men alltså en sak som ja började tänka på nu liksom.. OS, va är det för speciellt med detta? Tänk att jag kan inte förstå..
Reklam för detta på tv och radio hela tiden.. " åå nu kan du se OS direkt i din mobil", "Nu kan du pausa direktsänd tv så att du inte missar något i OS vid te.x ett toabesök.." Men HALLÅ! Vakna världen tack! Okey, jag fattar det är bara var 4 år och lalala, men snälla ni, måste hela världen kretsa kring detta då? Är man så desperat att titta på OS så att man inte har tid att pissa Håll dej då!! Nej tack.. Tänk på oss stackars människor som skiter fullständigt i om nån tjej från falun springer fort och vinner guld..so what?

Slog på tv:n nyss och då är det alltså susanna kallur som har snubblat över en häck..Hallå, dom visade det i repris 8 ggr..(8ggr) amen shit.. Jag har också snubblat över en häck, nån gång på fyllan när jag skulle palla äpplen.. Men inte gör jag det inför miljarder människor..Jisses.. ursäkta att jag är så bitter men det ändå som alla på jobbet kommer snacka om nu i typ 3 veckor framåt är att en tjej snubblade över en häck.. Gaaah.. Ursäkta som sagt.. men va är det för fel?

Imorgon börjar lillasyster gymnasiet på tal om ingenting så vill jag berätta de, är lika nervös för hennes skull som ja va för min egen den dagen för 3 år sedan som jag stog där första dagen i en helt ny stad med massa nya människor.:) men allt kommer gå så bra för mitt lilla hjärta.. det är jag övertygad om..:) För hon är bäst, och sen vet jag(men det får man ine säga till henne) Haha. att hon vill göra sin storasyster lite stolt faktiskt..:)


Känns sjukt skönt över att blogga igen.. förstå va jag har gått och varit förbannad över saker som till ex OS nu då och fått ur mej de..:) hehe.. Värsta bra!

Ha re bra, Kexchoklaaaa!

Sjuk..:(

Idag är jag hemma från jobbet och är sjuk.. har så ont i magen så usch då, nog för att det börjar bli lite bättre nu men det är inge roligt..:(

Så det har inte blivit många knop idag heller och inte lär det väl bli det heller kan ja tro, mest mys bara med Tobias och lilla Ice..:) Mamma var här nyss och drack lite kaffe med oss..:) trevligt värre.. hon skulle tillbaka till byn som gud glömde för att titta på lillasyster som spelar fotboll där idag..:) Haha..:)

Känner att jag skulle behöva åka upp till Maxi och handla lite kanske men vem orkar det då? öö inte jag iaf kan ja säga.. usch då va träligt.. va ju där hela kvällen i går btw, va upp med älsklingen på nån bilträff. Nicke va där med finaste golfen och visade upp den..:) Han är så duktig han så, och så träffade vi på Jocke och sen kom även Monica, Lumpan och alla andra..Så det va trevligt:) Så igår fick lillpojken Ice vara själv nästan 2 timmar på kvällen, så duktig han är.. Han hade då inte rivit lägenheten för oss när vi kom hem iaf.. det va ju skönt de.:) hehe..

Har sovit mycket bättre inatt iaf än va jag gjorde igår, hatar när man inte kan sova, bara ligger vaken och funderar över allting.. skit drygt..Men inatt har jag sovit som en stock., och det va välbehövligt kände jag..Vaknade runt halv 9 nån gång av att jag kände mig sjukt iaktagen och mycket riktigt när jag slog upp ögonen så står lillen där och tittar på mej med dom stora blåa ögonen..:) Så gullig så..:) hehe.. han är underbar..Precis som sin husse..:)

På tal om ingenting så köpte jag en skvallertidning igår.. Veckans nu..:) För himla bra tidning.. men jag kände lite så när jag läste att va är det här? här sitter jag och gottar mig i andras olycka..Va?? Kända människor som har sån press på sig att dom börjar med droger i alla olika former och sen blir dom fångade på bild på nån fest av någon obetydlig papparazzi som vill tjäna lite pengar.. Men shit.. Bara en tanke som slog mej.. Vart sjutton är världen på väg? Är det så det ska vara idag alltså?! Snacka om att vi lägger penagr och energi på fel saker.. Men men, jag ska egentligen inte klaga.. Vet inte riktigt hur mitt liv skulle se ut utan dessa drogpåverkade kändisar som tappat greppet om tillvaron..

Jobb imorgon då.. Mindre roligt men det är ju pengar iaf..:)

Älskar Tobbe

_____________________________________________________________________________________________

Over and out!

hmm..:)

Nej nu får det vara nog på denna tystnad från mig tror ja..:) va väldigt länge sen jag skrev av mig lite nu..:)

Denna vecka har varit speciell må jag säga..:) Mycket skratt, mycket tok, mycket gråt och mycket ångest..
För all del varför inte börja med skratten..:) Har fått träffa både systrar och mamma denna vecka..:) Då kan det inte bli så mycket bättre, va hemma hos storasyster och skulle pröva någon som kallades för vibratone, och nej detta är ingen dildo..:)
Det va en liten manick man satt på magen som ett bälte och denna vibrerade så sjukt och vips skulle man då ha magmuskler?! Va ja fattade det hela som.. Aja, hur som helst så kittlades detta nå enormt och jag skrattade så tårarna stog ut som en fontän.=) Kittlade dödsskönt i kistan fick för mig en helt ny innebörd....:) Haha..:)

På tisdagen kommer vi till tokigheterna..:) Jag och min galna lillasyster tog lilla puman och for mot Sala, där vi eller vi, där JAG köpte mig en katt..:) En helvit..supersöt Birma katt..:) Kände när jag åkte hem därifrån att det va nog det galnaste jag gjort på länge.. Köpa katt liksom, sånt gör alla andra inte jag? Men tydligen.. och de verkar vara bland det bästa besluten i mitt liv.. för guuud va jag tycker om denna lilla krabat.. Ice heter han förövrigt..:)

Att sedan denna vecka som började så bra övergick i tårar och ångest är väl kanske inte så hemskt som jag får det att låta..Det är liksom bara så att när mina tankar krockar med mina handlingar blir det kaos i min lilla hjärna, ( som ja måste säga själv att det får plats förvånansvärt mycket saker i).

Igår va det en sån dag.. Jag visste inte vad jag skulle göra, det kommer upp ett litet problem som i mina ögon är gigantiskt och jag vill förklara hur jag känner men allt blir fel.. Ni som känner mig utan och inna  evt att jag är ett kontrollfreak utan dess like och om jag inte har kontroll, ja vad händer? Jo det kan jag svara på.. Då kommer paniken.. Den hemska känslan i magen och tårarna som sitter i ögonen och bara vill ut..:S

Men som tur va så finns det två människor i mitt liv som är så.. ja det finns inte ord för det.. men förtående och ärliga ka nog beskriva en del.. Dom hjälpte mig att förstå att även andra människor kan göra fel, precis som jag kan det ibland.. (notera ibland.. händer faktiskt knappt aldrig) haha.. jo då.. IRONI..! haha..
Allvarligt talat, Mamma och Nathalie. utan er hade inte jag fungerat.. och utan mig hade ni varit en fruktansvärt liten familj.. *asg*

Satt tidigare idag och funderade lite över allt och inget och kom då fram till att varför ska man oroa sig över allt som kommer hända när det händer ändå, vare sig jag oroar mig eller inte? Livet kan inte falla ihop för att ett missförstånd uppstår, eller att en brukare på jobber går bort likasom att jag kan inte sitta och fundera över varför det finns barn som svälter varje gång jag äter..?! Det funkarju inte så.. Känner mig lite stolt att det "bara" tog mig 19 år att komma på det..:) 

Som min mamma brukar säga.. Tänk positivt.. Du har en undebar pojkvän, en jätte fin lägenhet, jobb och en utbildning..Jag är frisk och har numera en underbar lite katt..:) Varför gråta när det finns så mycket att vara glad över?!

 Nej nu väntar skvaller tidning och en påse godis..:)


 tro det eller ej men jag är tillbaka i bloggens värld..:)

RSS 2.0