Änglarna i himmelen

Jag vet inte vad jag tror händer efter döden, jag vet inte om jag tror på ett evigt liv, men ja vet att de känns lättare att tro att det finns nånting.. Nånting annat än bara svart!

I måndags saknade jag pappa, min pappa som nu ska bli morfar.. Han ska finnas med iallafall, Liten ska veta vem hans morfar är, att han är i himmelen och att han är våran ängel där..
Ofta när ja gråter mycket, drömmer jag om mormor på natten, min fina vackra mormor.. Jag älskar dom nätterna, då ja får prata, berätta, dela mina arbetsrelaterade värderingar med henne! Jag väljer att tro att de faktiskt är hennes sätt att visa att hon finns för mig! För hon väljer alltid dom nätterna när ja haft dom jobbigaste kvällarna..
Hon är stolt över mig, de vet jag!

Älskade lillasyster! Ibland får ja dåligt samvete över att de helt plötsligt blev omvända roller, nu är de hon som får trösta mig, hon som kommer med dom goda råden, och det är hon som är den som tänker mest klart av oss två.. Det kanske blir så, när den ena rasar får den andra kraft att hjälpa!<3 jag är dig iaf evigt tacksam!

Nu sparkar Liten på mig, som en tecken på att de faktiskt är dags att åka och jobba nu.. Men ja kan inte röra mig, vill njuta av varje sekund jag känner hans små fötter inne i magen<3


Kommentarer
Postat av: Jenny

HANS små fötter?! Har ni tjuvkikat på kön? :) Nyfiken!!

2012-02-24 @ 09:58:55
URL: http://jennyzen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag är iallafall dig evigt tacksam!

Älskade storasyster! :)<3

2012-02-27 @ 12:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0