Update!

Mycket som händer, mycket tankar, mycket förvirring..

Life as I now it, is no longer the same!

Tankarna snurrar, va händer, va kommer att hända. Finns de en tid i allas liv då det mest är krångel, lugnar de ner sig nån gång? Vem bestämmer över mitt liv, jag själv eller nån annan?
Att inte veta gör mig galen men samtidigt lugn, ja har aldrig levt som jag gör nu, de är något nytt.. att ta dagen som den är, inga planer, inga måsten, bara bry mig om nuet och ingenting annat.. nytt, läskigt, spännande..

Imorgon är det den 18 maj, jag vet inte vad som händer i min kropp när ja tänker på datumet..
Datumet som förut bara va min lillaysters födelsedag blev nu något helt annat..
Nästa år kommer de åter bara vara min lllasysters födelsedag, men i år.. känns de piss på ren svenska.
Jag hade kunnat bli mamma imorgon, bara tanken får mig att skaka..
Det finns självklart en mening med att ja inte blir de, men hur hade mitt liv sett ut. jag kan inte låta bli att tänka tillbaka.. Jag har inte skrivit av mig om det som hände, om mina känslor, hur allt förändrades bara över några sekunder! för vad ska ja skriva? om tomheten ja känner när ja tänker på de? om sorgen som får mig att känna mig larvig bara, vad sörjer jag? Ingenting eller nånting.. jag vet inte..
inbillar mig att efter imorgon kommer de kännas bättre.. det är ju trots allt bara hjärnspöken som har etsat sig fast på just 18 maj, bara för att barnmorskan sa de..
Även om ja inte visste något så va det ändå nånting, Jag hade kunnat blivit mamma, tobias pappa o mamma mormor.. Det var och kommer alltid vara en del av mig o mitt liv..
Märklig känsla ska ja tala om att sakna något man aldrig haft..

Nu sitter ja på balkongen i mitt nya hem, röker, skriver, tänker..
Senaste månaden har ja lärt mig något ja aldrig kunnat förut, att njuta av ensamheten, att bara vara själv o tycka att det faktiskt är helt okey.. Det är en stor omställning för mig att vara själv, jag har aldrig riktigt vågat det förut.. det går ju självklart upp och ner, men just nu njuter jag!

Therése Lindström - en kvinna med så mycket vilja, så mycket styrka!
Det finns tider i livet som är tuffa, sen finns de dom som är riktigt förjävliga.!
Tillsammans ska vi klara alla tider, för kärleken ja känner till denna människa är enorm.
Jag vet att vad som än skulle hända så kommer hon alltid att finnas här för mig, och hon vet desamma om mig, tror ingen kan förstå vilken trygghet de är.!
Vi är starka var för sig, men vi är oslagbara tillsammans..
Det bara är så, ja tänker inte gå med på någonting annat!
Hon vet att jag älskar henne, men ja säger det ändå!
Therése, du är guld värd o den underbaraste vän någon kan önska sig!
Tack snälla för att du finns! <3

En mycket vis kvinna, en kämpe, en idol, en underbar människa o den vackraste ängeln i himmel sa något som fastnat i alla hon någonsin träffade.. Ett citat som kommer följa mig o alla andra resten av våra liv..

Allt har en meningKommentarer
Postat av: therese

Jag älskar dig mitt hjärta, det har hänt så mycket att man inte ens kan förklara allt eller berätta allt, men vi vet då vi gått igenom allt tillsammans jämt! Precis allt och vi är oslagbara tillsammans, våran vänskap har redan blivit prövad av livets mardrömmar och den blev bara starkare, vi kommer aldrig gå skilda vägar och det gör mig så otroligt trygg och glad!

Ja gumman, mamma var mycket smart och du har helt rätt, allt har en mening som min kära mor präntade in i våra hjärnor, sen väljer vi själva om vi vill se meningen och ta lärdom av den eller inte.

2011-05-19 @ 08:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0