Sista helgen i maj..

..Vilken helg sen då.. gash! Känslomässig bergochdal bana big time!

Lördagen spenderades först o främst på stan med min andra hälft o det va skornas tur att få bli shoppade då :)
Underbar dag med bästaste Therése, lunch på stan o sen bar det iväg ut till svärdsjö o hem till henne :)
Vi hade verkligen en helmysig kväll på balkongen inlindande i filtar o bara pratade, myste o drack vin o bara hade det jätte bra! Jag älskar min vän så mycket..<3 Vi hade det verkligen helt underbart!

Söndagen ska man egentligen inte ens tala om, städade ur lägenheten på galgberget o hade ja förberett mig innan på mycket känslor så kom de som en chock när ja öppnade dörren till de som så länge har varit mitt hem.. tomt, kallt, ensamt.. inte en möbel kvar.. ingenting. Ingen Bamse, ingen Tobbe. Tomt.. Jag bröt ihop totalt på golvet i köket, satt där i över en timme o bara grät.. samtidigt som de va smärtsamt, va det ändå ganska skönt, ja sa hejdå till mitt gamla liv på nått vis..
Städningen blev då gjord till sist o igår lämnade vi ifrån oss nycklarna..

Söndagen va en dag av sorg för många av mina nära, en solig men blåsig mors dag.. Mari fick bli ett med jorden o de va så fint att stå där o lyssna på musiken.. Kändes som om hon fick lugn o ro, o hennes barn har äntligen någonstans dom kan gå o veta att hon finns där.. Det va känslosamt de va de, o jag gör allt som står i min makt för att finnas där för min andra hälft. Min livskamrat, mitt allt<3 Min underbara Therése!

Idag är det jobb 12-22 o sen är ja ledig i fyra dagar, helt galet de..! Rockstad på fredag med massa underbara människor o sen är det ju Falukalaset i helgen också!
Kommer nog bli en rolig helg tror ja! Det känns då så iaf :)

Nu blir det frukost o sen jobbet!

Adios!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0