Drömmar...

Jag drömmer ganska mycket igen nu, hade en period för ett tag sen då de också va helt galet..
Men nu är det varje natt, olika drömmar om jobbiga saker..
Igår natt fick ja träffa en väldigt saknad gosse, usch, är nästan så man får tårar i ögonen bara ja skriver om de..
Jag förstår inte hur en människa kan förändras så vansinnigt på ingen tid alls..men men, lilla B som ja saknar så djupt, han har det bra,det vet jag.. även om de är mycket ja inte kan förstå.. men går man in för att såra andra människor så lyckas man kanske, ja vet inte...

Just nu har ja mys i soffan med mina två missar :) Trogna följeslagare detta :) hihi!
Den ena ligger helt på rygg o sover o den andra har kurat in sig under armen på mig, mysmysmys :)

Ett kvällspass kvar innan två dagars ledighet, imorrn ja hem till susanne o snacka massa skit o äta mat o bara ha det bra, som vanligt :) det gillar jag!

Det får räcka för idag, lär ju skriva nått så ja kommer igång bara :) haha!

Over and out!

ännu ett långt uppehåll..

Ska ja vara ärlig vet ja inte ens varför, ja skriver o ja skriver sen spar ja ner de på datorn utan att publicera..
Känns som att vissa saker är det bara inte meningen att andra ska läsa men de är väldigt skönt att få det ur sig..

Livet rullar på i en rasande fart kan ja tycka, människor jag haft så nära mig förut känns nu så fruktansvärt långt bort, och tvärtom.. Finns både för o nackdelar med allt :)
Just nu har ja semester o har haft i 2 ochenhalv vecka ungefär, den har varit helt underbar, bara sovit o tagit de sjukt lugnt :) umgått med mina underbara vänner o bara njutit mest!

Tänk att allt kan förändras så himla mycket. det är hemskt konstigt !
Vissa människor slutar aldrig att förvåna mig, man tror att man känner någon så väl o vips så gör man inte de längre, vart ja än går nuförtiden träffar jag folk som berättar saker för mig, saker ja inte haft en aning om.. men som ja kanske borde ha vetat..
senast idag på ica maxi, kommer de fram en kille ja känt i flera år o säger saker som bara gör mig förvirrad, vad är det som ni vet som inte ja har vetat? mycket har kommit fram nu i efterhand men va är de som är så uppenbart o ja har missat? kanske bäst att inte rota nå mer i de! För om ja ska vara helt ärlig så har ja nog aldrig brytt mig så lite.. Det va då, mitt liv då, mitt liv nu, de är helt awesome! :)

Det finns en människa, som förvånar mig varje dag, som får mig att le varje dag! Men framför allt, så får den människan mig att tro, tro på att jag är allt ja vill vara.! För ett halvår sen trodde jag aldrig att ja skulle få känna fjärilar i magen igen på ett bra tag, men de gör jag.. Varje dag! :)

Min söta Tess då! Min själ, mitt hjärta, mitt allt! vad vore ja utan henne? Absolut ingenting. Min tillit o kärlek växer för varje dag till denna människa, hon är helt makalös! I just love her! <3 nu är hon sjuker i magen o ja finns tillgänglig för mitt hjärta dygnet runt, för vet ni va? hade de varit jag som legat på sjukhus, mått dåligt o haft ont, så hade hon varit vid min sida.. det vet jag :)

Jag tror faktiskt att jag aldrig känt mig så sjukt nöjd med tillvaron någonsin.. Om alla bara kunde få ha den känslan, nån gång :)

Over and out mina kära läsare, om ja fortfarande har några kvar :) haha!

RSS 2.0