Sommar?!

Ja idag har det varit riktigt sommarväder, helt underbart!

va ett tag sen ja bloggade nu, vet inte varför men ibland får ja skrivkramp, har väldigt mycket tankar och funderingar men har svårt att få ner dom på papper.. Himla drygt men så kan de vara..
Allt rullar på i en takt ja har svårt att hinna med, Jobbar och sover, känns som att det är de man gör..! Men det är väl det som kallas vuxenliv kan ja tro..! :)

Idag har ja varit ledig, välbehövligt efter en mycket omtumlande helg på jobbet då några riktiga guldklimpar har lämnat oss :( Det finns alltid nackdelar med alla jobb men med ett jobb som vårat så är den nackdelen så påfrestande ibland när våra älskade gummor o gubbar bestämmer sig för att lämna oss här nere.. <3

Min handled driver mig till totalt vansinne känner jag, nog har man vant sig att ha ont i lederna hela tiden och jämt men när de sitter på ett och samma ställe och gör ont i varenda rörelse som i handleden så blir det drygt.. men men så är de, bara bita ihop kan ja tro! :)

Imorgon är de jobb igen 7-16 :)

Nu är det duschen som gäller sen så ska ja vänta på att min älskade sambo kommer hem så ska vi äta lite jordgubbar hade ja tänkt.. :)

Älskar mina underbara vänner såååå mycket, ni är fantastiska allihopa! :) <3

Over and out!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0