Sommar?!

Ja idag har det varit riktigt sommarväder, helt underbart!

va ett tag sen ja bloggade nu, vet inte varför men ibland får ja skrivkramp, har väldigt mycket tankar och funderingar men har svårt att få ner dom på papper.. Himla drygt men så kan de vara..
Allt rullar på i en takt ja har svårt att hinna med, Jobbar och sover, känns som att det är de man gör..! Men det är väl det som kallas vuxenliv kan ja tro..! :)

Idag har ja varit ledig, välbehövligt efter en mycket omtumlande helg på jobbet då några riktiga guldklimpar har lämnat oss :( Det finns alltid nackdelar med alla jobb men med ett jobb som vårat så är den nackdelen så påfrestande ibland när våra älskade gummor o gubbar bestämmer sig för att lämna oss här nere.. <3

Min handled driver mig till totalt vansinne känner jag, nog har man vant sig att ha ont i lederna hela tiden och jämt men när de sitter på ett och samma ställe och gör ont i varenda rörelse som i handleden så blir det drygt.. men men så är de, bara bita ihop kan ja tro! :)

Imorgon är de jobb igen 7-16 :)

Nu är det duschen som gäller sen så ska ja vänta på att min älskade sambo kommer hem så ska vi äta lite jordgubbar hade ja tänkt.. :)

Älskar mina underbara vänner såååå mycket, ni är fantastiska allihopa! :) <3

Over and out!!


Hoppbackarna!

Att en plats kan betyda så mycket! Det är helt sjukt alltså..
Människor kan ju betyda mycket, mina vänner, familj o min älskade sambo.. äkta känslor till äkta personer.. Men Hoppbackarna.. Det är nå visst!

Åkte upp där igår som såå många gånger förr! Känslorna kastar sig över mig, och jag kan knappt hantera dom..
Lycka, sorg, rädsla, förtvivlan, ilska, besvikelse, glädje!
Sååå mycket känslor jag har kännt på den platsen, vägen dit är jobbig men så fort man sätter sig till ro på samma ställe som alltid, bilen är parkerad och det är alldeles tyst! Tittar ut över den vackra staden jag lever i så infinner sig ett lugn jag inte hittar nån annanstans än just där..:)

Det är underbart ska ni veta..

Jag har varit där av såå många anledningar såå många gånger, och jag har gråtit ska ni veta, ja har skrikit, jag har slagit i marken och jag har skrattat, fällt en och en annan lyckotår men igår.. För första gången någonsin åkte jag dit, bara därför att!

Jag satt där och kände absolut ingenting, jag är nöjd!
Just nu är jag nöjd och det mina vänner är en känsla jag inte så ofta har känt förr!

Problem har vi alla, men i det stora hela.. NÖJD!

Godnatt Sverige!


RSS 2.0