Jobbar kväll!

Börjar klockan 2 idag och fortsätter till 22:) men idag jobbar jag bara med härliga människor så det ska nog gå fort och bra! Jobbar samma vända imorrn med så jag hoppas att allt går vägen, är inte direkt upplagd för en massa tjafs och krångel känner jag, då kommer jag spricka eller nått..!

På måndag ska ja till avesta och på ansiktsbehandling klockan 1 hos Dessan:) Är lite nervös för jag vet att det gjorde lite ont sist, mne det blir ju rackarns bra när det är klart!
Så det ska ja roa med mig då och sen direkt ut till Svärdsjö och hem till Margita och pyssla lite:) hehe, ska bli roligt..

Sen jobbar jag bara tisdagen sen är ja ledig två dagar igen, känns helt okey.:)
Det va ju liksom meningen att Monica skulle få sin lilla bebbe här i dagarna nu så ja är ledig jätte mycket, haha.. men nu kom ju hon redan förra veckan så nu kan jag ägna mina dagar till att mysa med Monica och Linn:) Underbart!
Ska även under nån ledig dag nästa vecka ha en heldag med sis tänkte jag:) åka o shoppa lite kanske vore nått eller bara sitta o fika o snacka skit:) Det hade inte varit helt fel..!

Men nu så, ska ja hoppa in i duschen.. Nejje, först ska ja dricka upp mig kaffe, sen ska ja hoppa in i duschen..:)

Later...! Kraaaaaaam

Kommentarer
Postat av: Mamii

Det var ett väldigt hoppande i duschen=)

2010-03-20 @ 15:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0