Pappa?

Ibland blir ja nästan rädd, som idag.. Sitter helt i min ensamhet och funderar på allt och inget..
Mest på att jag mår väldigt bra just nu och det är ja väldigt nöjd med :)
Sen bara från ingenstans började jag tänka på Pappa, hur stolt han måste vara över sina tre flickor iallafall, vi har ju faktiskt klarat av en del vi tre :) <3 Och när jag sitter och ler och funderar på de så hör ja ett brak från vardagsrummet så ja springer dit och tittar då jag tror att katterna har bråkat nu igen, nej då, då har ramen på tobbes golf ramlat ner :O och den har setat på samma ställe sen vi in flyttade, SCARY!

Jag väljer att tolka det som att Pappa är stolt över Tobbe också som är så duktig med sin golf :) Och att det av det Pappa ville säga mig :) PÅ tal om min Tobbiie så vann han en tävling igår i gävle, Hottest Race Car!, det tyckte ja va lite fräsigt :) Jag är iaf väldigt stolt över min Tobias!! <3<3

Jag o Therése va ut i fredags, va på bishops o käkade massa gott och bara hade det jätte bra med öl, vin o shots :) Älskar dig min vän! <3 Tack för att du finns :)

Tack alla min kära vänner för att ni finns, man är så lycklig lottad som är omringad av underbara människor hela dagarna :)

Ikea idag nu då :) jippie :) Hoppas att ja hittar en massa fina saker så att jag kan bli lite fattig igen :) hahaha.. Eller nått.. Ska hjälpa Emil att få nån ordning på sitt hem också :) hahaha :) Det blir en rolig dag tror jag :)

Dusch nu!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: therese

å ja älskar dej med mitt hjärta...

2010-06-21 @ 11:03:34
URL: http://tesshenningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0