Tröttast nånsin!!

Jag vet inte varför jag har varit så sjukt trött denna vecka, helt galet.. Ja bara sover och sover och sover tills Tobbe väcker mig:) hehe.. O han då, fått nå ryck Big time.. Åker och tränar och härjar varje morogn känns det som om hurtar upp när klockan är mitt i natten tycker jag:) haha.. men han är duktig, fixar och donar med allt så jag slipper:D Älskar min Tobbiie! Väldans mycket!

Idag bli det lunch på stan med Monica, efter att jag fixat lite ärenden:) hihi, känner mig så vuxen när jag säger att jag har ärenden, men det har jag faktiskt.. jag lovar! haha:)
Sen ska jag förbi Therése en sväng innan jobbet:) Like ususal:) En dag blir väldigt konstig om jag inte träffar henne<3

Kväll idag, ledig imorrn..:) Skönt, sen jobbar jag kväll lördag söndag igen..:)
Imorgon ska jag till Linghed och basta, om nu alla damer hade tänkt att dom kunde bli friska då:) annars blir det nog ingenting!

Jag är iaf frisk idag, haha, än så länge iaf! Nös ju igår så man kunde få spunk men nu är det bra, har inte nyst en enda gång sen jag vaknade:) perfa!

Peter ringde igår och också, ska bli så trevligt att få träffa honom igen, förra gången blev det ju ingenting..
Min lilla låtsas psykolog, haha:) Vet och kan allt men lever inte som han lär brukade vi beskriva honom förut när vi jobbade ihop:) haha:) Han hade problem igår och jag skrattar ju som vanligt så tårarana rinner, haha.. Han skulle göra en ur rensning på vänner sa han, och jag började tala emot på en gång och förklarade att vänner är det bästa man har och bla bla bla:) Bara det att då skulle han göra sig av med vänner dvd:erna.. asså ni vet Rachel, Chandler, Ross o gänget:) kul kul!

By the Way så Älskar jag min nya bil:):):):)
Titti heter hon och vi kommer bli riktigt bra vänner har jag en känsla av!:)
Fanny är saknad med står kvar ute i sundborn där jag kan träffa henne när jag vill:) Känns tryggt!

Nej nu ska jag ta och göra nå vettigt av denna dagen också kanske..!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0