Sovmorgon Big Time!

Jisses, jag får seriöst dåligt samvete jag och jag vaknar när klockan är efter 9 när jag ska jobba kväll:) haha.. Det känns som om jag förstör halva dagen om ja inte går upp vid 8 men inte gör ja nå vettigare för de.. haha..:) Ja ni, min hjärna skulle nog behöva in nånstans på uppdatering kanske.?! haha..

Har iaf sovit som en stock inatt även fast jag blev akut förskyld igår helt sådär bara.. Märkligt, nös hela dagen igår, alla tanter jag va till igår på jobbet bara skrattade åt mig för ja nös hela tiden:) haha..
Underbara damer har vi iaf o herrar med för den delen:)

Det är jobb ikväll också, samma tid samma kanal typ.. Hela vecka  jobbar jag kväll, det är rätt skönt, idag ska jag till och med tvinga Emma att samåka, de ni:) Det händer inte speciellt ofta längre att vi kan göra de men idag då jävlar!!:) HAha..

O min lilla bebis Bammisen ligger o sover i mitt knä, på morgonen vid den här tiden är han sååå go:) Han vill bara mysa och sova:D hihi:)

Jag vet inte vad som har hänt under förra veckan ni mitt liv men helt plötsligt börjar folk höra av sig, folk jag inte pratat med eller träffat på as länge.. Det är jätte roligt verkligen, men man får sig ett rejält kast tillbaka i tiden, och det är en jobbig tid, som jag liksom hade förträngt!

Dagens låt : Rise Against - Hero of War

Nej nu ska jag gå härifrån och ringa min kära vän Therése, tänkte att jag skulle träffa henne lite idag, undra om hon har tänkt lika:) hihi:) Det får jag allt hoppas!

Tänker på er alla som har de jobbigt just nu<3

Kommentarer
Postat av: Mamii

Akut förkyld verkar ju bara vara förnamnet!!

2010-01-19 @ 13:57:42
Postat av: Therése

Always darling

2010-01-19 @ 21:02:47
Postat av: Ämma

Du & jag på jobbet är = THE BEST!! "Birgit" & "Bertil" hälsar godnatt ;) ciao bella!

2010-01-20 @ 00:31:03
URL: http://emmaidre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0