Ja vet, dålig update ! haha:)

Men nu så, kommer det ett litet inlägg här iaf!:)

Det händer så mycket hela tiden att jag inte ens hinner med själv..Helt galet..
Har sovit lite klent inatt då jag mest har legat och funderat över allt, det förflutna, framtiden och det jag är i just nu..

Man blir så knäpp ibland bara, en gammal kompis från högstadiet hörde av sig igår och då börjar man ju självklart tänka tillbaka till den tiden, och jag va tvungen och ringa mamma och ventilera lite..
Jag vet inte, för mig är det jobbigt, jätte jobbigt, det känns som ett helt annat liv, i en helt annan värld..
Känns det så för alla när man tänker tillbaka eller är det bara jag?

Nej känslomässig kväll blev det, i allra högsta grad, hu då.. Fast det är ganska skönt ibland också:)
Kom på att min lilla Lillasyster fyller 18 år om några månader, va är det liksom? När blev hon ens 15 undrar jag..?! Jisses..
Och min kära Storasyster ska gifta sig om en månad, det kommer bli det vackraste bröllopet genom tiderna, det lovar jag <3

Men för att återgå till nuet då en stund kanske, våran lilla vovve växer så det knakar och jag ser honom inte ens som en valp längre, fast jag vet nånstans innerst inne att han  är en valp, men han är så klok ibland vårat lilla hjärtegull:) Min bebis<3
Men det är inte bara guld och gröna skogar kan jag tala om, jisses! Det tär på både psyket och sömnen och förhllandet att vakna varje morgon kl 5 av en gnällande hund som vill ut och kissa men som när han kommer ut har ångrat sig och vill hellre leka i snön..! 5 PÅ MORGONEN! Men det går:) haha.. Nej men de är urgulligt och jätte bra 80 % av tiden:)
Och som min kloka mor har talat om för mig så älskar man ju bara en annan till 80% för det finns alltid 20% du inte tycker om:) hihi:)

Nytt år är det också, inget nyårslöfte alls i år, jag kan ändå inte hålla dom så jag struntade i det faktiskt:)
Skulle jag ha nått som jag akn hålla så skulle det vara ät så mycket godis du bara orkar, rök tills lungorna storknar och drick på tok för mycket kaffe:) Den skulle jag fixa lätt:) hahaha:)
Men det ska ja inte göra;) I år ska jag bara vara glad för dom underbara människorna jag har runt omkring mig och bara njuta av livet:D Försöka att inte klaga så fasligt och att unna mig det jag vill ha i den mån det går:)

På tal om underbara människor vill jag bara säga Therése mitt hjärta<3
Jag känner ingen som är så stark som du, du klarar allt bara du vill, och det beundrar jag dig för:)
Tack för att du finns gumman<3<3 Love!

Nej  nu är det frukost time!!:)

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Mamii

¨Äntlich!!!

2010-01-19 @ 13:56:13
Postat av: Therése

love you honey

2010-01-19 @ 21:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0