God morgon!!

Jag jag somnade igår, det vet jag.. men sen vet ja inte så mycket mer, haha:)
Jag har då inte vaknat av nånting, Tobbe har varit ut men Bamse och åkt iväg och hämtat nå grejs men inte har jag vaknat för de:) haha.. Helt sjukt.. Tobbe väckte mig när klockan va typ halv 10 och då visst jag knappt va jag hette. haha:)

Nyser som ett jäkla as gör jag också..Ja blir så less.. Ser ut som ja har grinat i typ 15 år runt ögonen och täppt i näsan så det låter som ja håller för den när jag pratar, inte speciellt charmigt det inte! men men..

Idag ska jag träffa Therése innan jobbet, äta lite mat och snacka lite skit:) Do like! Underbar är hon, och det är även hennes lilla familj:) Mitt andra hem!:) hihi:)

Igår jobbade jag kväll och det är verkligen fullt upp nu men allt som ska göras runtomkring i jobbet. När man sen måste börja hålla ett öga öppet mot vissa arbetskollegor hela tiden kan man lätt bli lite trött..! Jag kan bli så arg ibland att jag nästan spricker på vissa men det är väl så, man kan inte älska alla och alla älskar såklart inte mig.. Men ibland undrar man ju vad vissa personen ska inom vårdyrket att göra!!

Jobbar kväll idag med, eller ja hela veckan, jobbar med Emma idag också! Det känns så skönt att ha nån att ventilera lite med om det är nånting som är jobbigt eller så:)
Men nu är hon hemma med sin Jois säkert och hennes två (lite halv läskiga) fåglar som jag så fint har döpt till Bertil&Birgit:) Gulligt va?;)

Nej nu ska ja ta och göra mig iordning så det blir nånting utav den här dagen också:)

Over and Out!

Ps. Saknar min familj mycket.. Mamma o systrar<3 Nu måste vi ses snart tycker jag:)

Kommentarer
Postat av: Mamii

Saknar dej med!!!!!

2010-01-20 @ 19:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0