Känslor, lycka, tårar!

.. går alltid hand i hand när det gäller mig..

Jag har en vän som läser mig som en öppen bok, hon ser mina tårar bakom det falska leendet, hon har kraften att få mig att gråta när jag är ledsen, får mig att skratta hejdlöst när jag är glad, får mig att lugna ner mig mig när jag är stressad och hon livar upp mig när jag är låg och hon finns här för mig, dag som natt.. Alltid alltid och lite till.. Idag har hon sagt saker till mig som jag aldrig hört av nån förut, ord som blev som en sång, vackraste jag läst! Du är en otroligt underbar människa Therése! O jag älskar dig!

Mycket har varit jobbigt nu ett tag, det är nog som mamma säger.. andas och skriv ner va som är bra och dåligt. Ska göra det, det kan ju bara bli bra!:)
Men för första gången i mitt liv när jag känner mig såhär finns inte hopplösheten med mig iaf! Den är som bortblåst, av alla underbara själar runt omkring mig, alla upplevelser och lärdomar har nog banne mig gjort mig visare på nått vis.

Jag kan vara ledsen för ingenting, ja visst.
Men att vara vuxen är tydligen ingen dans på rosor, man ska ha ett jobb och inte nog med det ska man kunna försörja sig på det jobbet, man ska ha ett fungerande förhållande i ett fungerade hem, det är också ett heltidsjobb om man vill ha det bra:) Vilket jag har, Tobbe mitt hjärta - Vi har våra toppar och vi har våra dalar, men det har alla och jag är tacksam att du finns i mitt liv och utan dig vore jag inte mycket just nu.! tack babe!
Man ska även ha ett socialt liv med vänner och bekanta, o i mitt fall även en familj 10 mil bort jag helst skulle vilja träffa varje dag.. Det tär, att inte få åka hem till mamma när ja känner för det, en sak som är så självklar för så många. utan det måste planeras, då vi jobbar olika och mycket bägge två. Men hon är bäst min Mor, hon finns alltid för mig.. med telefonen är hon ett nummer bort:)

Mina underbara vänner och mina älskade systrar - ni betyder så himla mycket!

Men det blir bättre, ja lär mig mer om mig själv och banne mig så kan jag ärligt säga att vuxenlivet jag är så rädd för, är nånting jag sakta börjar växa in i!

utan musiken, va vore jag då?

Bruce Springsteen - My HomeTown
Sarah Dawn Finer - Does She know you
Lars Winnerbäck - Ingen soldat & Om du lämnade mig nu.
Tracy Chapman - Fast car

Grinmusik ja vet, men ibland är det underbart!:)

Over and OUT!!

Kommentarer
Postat av: therese

ja älskar dej hjärtat.. vi ska göra detta nu:)

2010-02-18 @ 11:26:15
Postat av: Mamii

Nu blev jag blödig...o tårögd...

Var glad o tacksam för att du har förmånen att ha en sån vän, inte många förunnat ska du veta.

O dalar måste man ha i ett förhållande, annars finns inga toppar!

Love you!!

2010-02-19 @ 17:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0