Räknar dagarna:)

ja nu är det inte många dagar kvar innan vi åker, 7 stycken närmare bestämt! ;)
Det ska bli så underbart att komma iväg bara ja o min Tobias o ha det bra!
MEN! Jag kommer sakna ihjäl mig efter min Therése <3 så är det bara! Bästaste vännen man kan tänka sig och ja är så lycklig att jag har henne :)

Jobbat 7 till 16 hela veckan, lite halv drygt å gå upp så tidigt på mornarna men de har gått bra, förutom imorse då ja övervägde skarpt att sjukskriva mig och ligga under täcket hela dagen, fy attans va kallt det är idag! Helt gräsligt.. -25 grader i toftbyn där ja va o jobbade idag, hu geda mig!

Längtar tills vissa på jobbet tar sitt pick o pack och gåår i pension, vore himla skönt.. man börjar tröttna på
att hela tiden höra hur värdelös man är bara för att man är ung och oerfaren.. Så oerfaren är man ju inte efter 5 år i yrket o så fasligt ung är ja inte heller för den delen.. yngre än dom - JA men det är ju inte svårt att vara det.. det är ju typ 90 procent av befolkningen så gamla som dom är!!
Men ja ska försöka låta allt rinna av mig och ja har lärt mig en sak. folk som konstant måste hacka på andra kan ju faktiskt inte må så bra själva heller så egentligen är det ju bara synd om dom..!
(men det tänker ja inte erkänna) ;)

Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu känner ja, jag umgås med mina bästa, o bara hänger med..
tankarna är som vanligt på högvarv men så är de att vara jag! :)
Håller alla tummar o tår för att Mari ska bli bättre, svara på behandlingen o leva många många lyckliga år tillsammans med sin underbara familj och hennes underbara barn :) o vi har fått svar från ovan, allt kommer att bli bra, så det är det vi får tro på nu! :)

Lilla Bams ska få bo hos mormor o "morfar" när vi är utomlands :) skoja inte att den vovven kommer komma hem och vara bortskämd :) haha, men de gör inget för de finns inge bättre än att vara hos dom tycker bamse :)

Nu har ja precis kommit in från en långpromenad med bamse, skönt när man väl klär på sig ordentligt! för nån värme är det inte !

Så nu blir de mat o lite kvällsmys innan läggdags :)

Ska bli bättre på uppdateringen, JA LOVAR :):) hehe..!

Pusspuss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart han ska bli bortskämd!!

Så ska de va att vara hos "mormor":)

2010-12-09 @ 19:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0