Julen är förbi!

Alltså jag vet inte hur jag fungerar men jag känner att ja inte hänger med..!
Det va ju alldeles nyss som vi va i sundborn o firade jul o vi fick hämta bamse nån vecka innan..
Nu är det tydligen ett år sen..! Gaash!

Det bara springer iväg och det är väl dags att börja ta tag i saker och ting nu när det blir nytt år :)
Ansökning till skolan ska in, letning av hus ska utökas, mer till för nära o kära o kanske nu helt plötsligt ska ja nog ha mig en ny bil också :) haha, ja som ni ser så tror ja att det kommer hända en hel del under det närmaste året :) Man kan ju alltid hoppas iaf! :)

Men en sak hoppas jag väldigt mycket på angående nästa år! Det är att Mari ska bli bra <3 Och det tror jag verkligen på, hon är stark och har såna underbara människor omkring henne så de bara måste gå!
Sen bor hon på rätt ställe nu, Så mycket som de huset o den trappuppgången betytt för mig, där hittade jag tillbaka till mig själv och blev sams med mig själv igen, jag blev en egen vuxen individ i just den trappuppgången.. Det finns positiva känslor där, mycket positiva! <3 All styrka till henne <3

O min Therése, hon är helt underbar! Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR skor! Men hon vet exakt vilka skor jag vill ha, exakt vilken storlek o precis vad hon ska skriva för att få mig tårögd! Underbara älskade vännen!
Tusen tusen tack! För mig är det inte bara ett par skor, o det vet du! :)

Annars då, jobbet rullar på i sin egna lilla takt, jag kom tillbaka efter resan med mer energi än på länge länge.. Det smittar av sig o det älskar jag! Tanterna skrattar o ler och tänk att dom grinigaste arbetskollergorna kan man locka fram ett leende på :) haha..! Härligt!

Åh Tobias då!<3 Min älskade Sambo! Tack igen för en helt underbar resa.. O inte trodde jag väl att efter 3 år tillsammans att jag kunde få fjärilar i magen men jo då :) Du är mitt allt o jag älskar dig! <3<3Mer bilder kommer sen :)

Nu promenad med bams! Sen swordlake :)

Pusshej!

Räknar dagarna:)

ja nu är det inte många dagar kvar innan vi åker, 7 stycken närmare bestämt! ;)
Det ska bli så underbart att komma iväg bara ja o min Tobias o ha det bra!
MEN! Jag kommer sakna ihjäl mig efter min Therése <3 så är det bara! Bästaste vännen man kan tänka sig och ja är så lycklig att jag har henne :)

Jobbat 7 till 16 hela veckan, lite halv drygt å gå upp så tidigt på mornarna men de har gått bra, förutom imorse då ja övervägde skarpt att sjukskriva mig och ligga under täcket hela dagen, fy attans va kallt det är idag! Helt gräsligt.. -25 grader i toftbyn där ja va o jobbade idag, hu geda mig!

Längtar tills vissa på jobbet tar sitt pick o pack och gåår i pension, vore himla skönt.. man börjar tröttna på
att hela tiden höra hur värdelös man är bara för att man är ung och oerfaren.. Så oerfaren är man ju inte efter 5 år i yrket o så fasligt ung är ja inte heller för den delen.. yngre än dom - JA men det är ju inte svårt att vara det.. det är ju typ 90 procent av befolkningen så gamla som dom är!!
Men ja ska försöka låta allt rinna av mig och ja har lärt mig en sak. folk som konstant måste hacka på andra kan ju faktiskt inte må så bra själva heller så egentligen är det ju bara synd om dom..!
(men det tänker ja inte erkänna) ;)

Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu känner ja, jag umgås med mina bästa, o bara hänger med..
tankarna är som vanligt på högvarv men så är de att vara jag! :)
Håller alla tummar o tår för att Mari ska bli bättre, svara på behandlingen o leva många många lyckliga år tillsammans med sin underbara familj och hennes underbara barn :) o vi har fått svar från ovan, allt kommer att bli bra, så det är det vi får tro på nu! :)

Lilla Bams ska få bo hos mormor o "morfar" när vi är utomlands :) skoja inte att den vovven kommer komma hem och vara bortskämd :) haha, men de gör inget för de finns inge bättre än att vara hos dom tycker bamse :)

Nu har ja precis kommit in från en långpromenad med bamse, skönt när man väl klär på sig ordentligt! för nån värme är det inte !

Så nu blir de mat o lite kvällsmys innan läggdags :)

Ska bli bättre på uppdateringen, JA LOVAR :):) hehe..!

Pusspuss på er!

RSS 2.0