Minnen!

Kommer ni ihåg när man var liten o fick sova över hos en kompis? Eller varför inte när en kompis sov över hos dig? Kommer ni ihåg hur sjukt spännande och mysigt det var? :)
Det gör jag.. Det va så spännande! Och sen när man fick vara själv hemma en stund på eftermiddagen, typ när mamma åkte och handla, första gångerna va ju sjukt spännande.. :)
Att man inte känner lite så nu när man är vuxen tycker ja är lite konstigt, ja menar.. Nu sover jag ju med människan ja älskar mest varje kväll och ja behöver inte lägga mig förräns jag själv vill, ingen som säger åt mig att det är skola imorrn eller att ja måste sova för att orka jobba :)
Konstiga tankar tycker ni, hehe.. Men ja menar mer kanske att man inte värdesätter det man har nu som man tyckte va så fränt när man va liten :)

Min älskling har varit så duktig idag, han har varit i orsa och kört gulingen så de rök om de :) hehe.. Är så stolt över min babe och våran superdyra gula son :) heheh :)

Har varit till Mamii idag och hälsat på, fick lasange och kaffe och mamma&dotter mys :) De behövs ibland vill ja lova :) Fick även träffa båda mina systrar och Towa, Tilde o Mea :) Härliga dag :)

NU ligger vi i soffan och kollar på Irene Huss, har sett filmerna förut men dom är faktiskt riktigt bra, så vi ska kolla på de och sen blir det natti natti:) Jobb imorgon 9-18 !!

Älskar min TG <3<3

Over and out :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0