Funderingar på kvällskvisten..!

Tjohoo :)

Har varit hemma hos Monica och haft myskväll ikväll med henne och lilla sessan :) Helt underbart mysigt, man kan inte förstå hur en sån liten människa kan göra en så himla glad :) Älskar den lilla flickan, oj oj..! Att höra ett barn skratta, från hjärtat på sånt där härligt sätt :) det är kärlek de .! <3

Över till funderingarna, för föregående text va bara fakta :)
Har ni nånsin känt att en händelse, en film, en text kanske en låt får dig att ändra uppfattning om livet?
Det har ja, upplever det nästan varje dag.. Men det brukar släppa..
Man ser en film med ett budskap som får en att vilja ändra på sitt liv, och man tänker de mycket, men det blir inte så..
Man hör en låt som är så oerhört vacker som handlar om kärlek, och man är lite extra kär ett tag, men bara för ett par dagar..
Man läser eller hör om någon som körde ihjäl sig och man saktar ner efter gatorna, men efter nån vecka kör man för fort igen..

Det händer mig ofta men nu jäklar.. Jag har verkligen ändrat mitt tänk!
Ja satt häromdagen och kollade på en dokumentär, " Att leva utan kärlek" Och senare den dagen hörde ja en låt som fick mig att tänka.. eller sluta tänka kanske man ska säga.. Helt plötsligt kände ja bara hur lyckligt lottad ja är!

Så kär som ja är i min Tobias nu tror ja aldrig ja har varit.. Jag saknar honom så fort ja lämnar lägenheten, så fort han åker till jobbet, till och med när han somnar innan mig saknar ja honom, inte besatt saknar, utan sådär mysigt saknar..:) Det är då man vet att man verkligen har hittat rätt..! Och det har jag, för jag älskar honom av hela mitt hjärta:)

Imorgon är det iaf kvällsjobb och sen är ja ledig tre dagar, såå himla skönt :)
sånt gillar vi skarpt, ska försöka hinna med både de ena och de andra men de ska nog gå bra, ja får helt enkelt ta allting i min egen lilla takt :)

Jag älskar mitt liv just nu, låt det stanna såhär en liten stund bara, ska bara njuta lite till :) <3

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0