En tanke!

Jag vet sen tidigare att jag inte ska titta på repotage eller program som handlar om saker som retar mig, men ännu en gång så fastnar jag och blir bara arg! Å då måste jag få ur de ur systemet, u get me?

När vuxna människor bestämmer sig för att förstöra sina liv med hjälp av alkohol så är det helt okey för mig, så länge dom bara förstör för sig själva så skiter väl jag i de om ni förstår hur jag menar.. MEN, när samma vuxna människa som har barn och många anhöriga runtomkring sig, så blir jag förbannad, hur respektlös kan man vara?
Fine, ställ till de för dig själv, gör de.. Men barn kan inte välja sina föräldrar! Så enkelt är det..
Så häromdagen ser jag ett program som hålls av NÅN som säger sig jobba med missbrukare m.m.. Och han står i tv och säger helt seriöst - Om någon i din närhet missbrukar, lämna dom! Det är det som biter hårdast..

Ja men så lämpligt.. Det är ju busenkelt..! Lilla My 4 år kan ju bara lämna sin mamma hemma och flytta till en egen lägenhet! att ingen 4åring har tänkt på det förut? Fy fan så jävla dumt.. Jag blir så arg..
Ja visst, om du är vuxen och din kompis dricker, eller din dotter, ja visst kanske de biter hårdast med att vända dom ryggen, hur tugnt det är verkar, men barn då? Ingen som tänker på dom heller?

Jag är så trött på att barn alltid får lida i alla situationer! Har man missbrukande föräldrar så hamnar man i fosterhem, har man en pappa som slår en är man förstörd för livet. Som sagt så väljer ju inte barn sina föräldrar.. Även om jag kan tycka att det vore bättre i vissa lägen..
Är hon dum på riktigt tänker ni nu? Nej, det är jag inte.. självklart vet jag att barn inte kan välja sina föräldrar, ja pratar lite hyptetiskt bara förstår ni:)

Förstår ni att man blir irreterad?!

pööh, nu så känner jag mig några kilon lättare när ja fick ur mig de där:)

Puss o kraaaam


Kommentarer
Postat av: Mamii

Som sagt, liten tjej med stora tankar=).

Du är underbar!

2010-04-08 @ 21:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0