Long time no seen..

Ibland blir det avbrott i bloggen och ibland blir det en jävla skutt:) haha..

Men det har hänt så mycket sista tiden så när ja har försökt att skriva av mig det har jag inte kommit så långt, finns inte ord att beskriva allt tok..!

Men nu måste ja skriva av mig lite.. Får höra av alla männiksor att jag alltid är så glad, det är väl roligt o höra i sig, jag menar ja har ett väldigt socialt jobb så jag måste ju liksom vara på tipp topp humör där jämt men det betyder ju inte alltid att man är det..!
Nu har även mina vänner börjar fundera tydligen hur jag kan vara så glad jämt..
Är jag en väldigt glad människa eller en väldigt bra skådespelare?

Har känt mig ganska glad sista tiden ända fram till igår, då jag kände hur en våg bara sköljde bort alla mina positiva tankar..
Kan vänner bara försvinna? Har dom rätt att göra det? Jag blir så ledsen, för att den människan som alltid har tjatat på mig att vännerna går före allt har helt plötsligt ändrat inställning... Och det har väl hänt förr visserligen men det här gången drabbade de mig.. MIG?! Det skär i mitt hjärta..
Men men, va ska man göra.. Jag kan ju inte tvinga någon att finnas där för mig, eller hur..

Kunde inte somna igår, låg bara och tänkte på hur ledsen och besviken ja är.. och jag verkligen diskuterade med mig själv.. jag gjorde som mamma alltid säger, vände på det och ja vred och ja snurrade men fan att jag inte kom på nå svar! nej, det slutade väl med att ja somnade efter många om och men.. Men så fort ja slog upp ögonen fanns det där igen.. Är det så det ska vara? Faaan!!! aja, nu lämnar vi det för idag...

Idag ska ja städa vårat hem, det ser för jävligt ut här rent ut sagt. herregud.. Tänk om man kunde få fingrarna ur och gö nått men neeeej, det ska övervägas noga o länge innan ja sätter ingång:) haha

I helgen kommer folket också, la familia:) Doo like..!
Alla tjatar på att man ska ut på krogen men va fan, varför? krogen är endast roligt om man är skit full och skit full vill ja inte bli.. så nej tack..
 - ja men viktoria du fyller bara 20 en gång..
 - ja och just därför vill ja komma ihåg den också..!!!

Känner ni irritationen mot andra människor idag, känns ju tryggt att jag arbetar med just det, människor.. haha.!

Nej nu får ni nöja er med detta som blogginlägg, jag tänker inte lova att ja är tillbaka men man kan väl alltid hoppas..:) hehe..

Over and out!

Kommentarer
Postat av: nathalie

mycket bra skirvet där syster..

De är du och jag mot världen och vi vinner! :)

om vi känner oss underlägsna så tar vi väl fanny och åker ifrån dom allihopa!

förresten FYRA JÄVLA DAGAR KVAR! sen blir systmet dirr!

2009-09-29 @ 13:03:50
Postat av: Mamii

Äntligen=), hoppas på fortsättning! Kram

2009-09-29 @ 21:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0