Lördag kväll...!

Ska vara chaufför ikväll åt Brita o Paula..Skönt att komma ut lite å göra nå vare sig ja festar eller bara skjutsar!
Ska hämta dom inne i stan vid kvart i 8 och sen ska dom på hela huset gungar i borlänge, där kommer dom säkert få super skoj..!:)

Magen har spelat mig ett spratt hela dagen, vet inte varför det blir men jag antar att min mage hatar alkohol, för jag får alltid typ makatarr när ja har druckit.. bajs drygt!
Men men, kvällen igår va väldans trevlig och med bästaste sällskapet kunde den inte bli annnat heller:) Tack Therese för en super trevlig kväll:)
O tack till Tobbe, Emil som ställde upp o skjutsade två dryga fjortisar som oss:) hehe:)

Idag har jag inte gjort så mycket, alls faktiskt, träffat syster med barn lite grann och Monica en sväng och sen har ja varit i sundborn hos svärmor och snackat lite goja, vi fick en jätte fin säng åt Bamse och leksaker och en kloklippare av henne:) TUSEN tack:)

Nu sitter ja hemma själv och har helt tappat lusten till både mat och tv.. Tar mig inte för nånting längre.. blir galen.. Måste ta tag i mina tankar snart, men om ja skjuter upp det kanske dom försvinner?!

Klockan är halv 6 på kvällen och det är liksom kolsvart ute, hur fan är det möjligt? Kan det inte vara ljust dygnet runt, ja blir deppig av allt mörker.. bläch!

Nej det här vart ingen rolig blogg, jag bloggar precis efter mitt humör ja, känner ni av det nå? haha:)
Men ja ska bättra mig, loooovar!

Pink - I don´t belive you! I just looove it!

Over and OUT!

Kommentarer
Postat av: Mamii

Skulle vi märka av ditt humör???? Hur menar du nu?=)

2009-11-01 @ 14:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0