Känslomässigt vrak!

Ibland, och då menar jag verkligen ibland är jag som en tickande bomb.. Vet inte varför eller va det har med att göra men det känns osm det brister för mig snart!
Oftast är ja (enligt mig själv) en ganska lugn person men ibland tar humöret över hela mig och jag retar mig på småsaker.. Men jaa, varför slösa energi?, som min mor skulle sagt! haha

Har haft en dålig dag i största allmänhet, mycket att göra på jobbet och magen säger åt mig att tänka efter.. mm det är sant, min mage gör sånt:) har mått illa och haft ont i magen i 4 dagar nu, börjar tära ite smått kan ja ju säga.. För mycket tankar o känslor sätter sig direkt i magen på mig.. konstigt de där..

Har märkt mer o mer att ja är en så kallad " In case of emergency vän" för många.. lite smått drygt kan ja tycka men jag vet vilka jag har och vilka ja inte har så det räcker för mig.. Sen att det tär på mig som fan att en av mina bästa vänner har gått o blivit mupp i kolan gör inte saken bättre.
- Tja va görru?
ååååh jo tack det är bra med mig, vi har inte pratat på tre veckor och du undrar va jag gör?! Seriöst! men men, ska väl vara så då antar ja!

alltså jag saknar min familj så ja kan bli galen... hmm, ledig i helgen, undra om ja skulle gjort en visit i Avesta maybe!? Vi får se, men jag kommer dö om ja inte får kramas med mina näsrmaste snart, Mycket som händer nu!
Det kan ja ärligt säga är fett drygt, visserligen har ja närmare kontakt med min familj än va många som har dom i sina i samma stad har men det är ändå bara telefon.. allt över telefon.. Tänk om varje gång nånting va jobbigt kunde man bara sätta sig i bilen och åka 5 minuter till mamma.. Hur vore det mor? FLYTTA!!!:)
Det är min dröm tamefan.. åå va underbart det skulle vara..!

Snart kommer det en till familjemedlem hem till oss också:)

Snaaaaart!

Bamse! Jag längtar såååå!


Fick iaf ett halvårs vikariat på hemtjänsten nu då:) Känns så skönt och veta att man får pengar varje månad och man är garanterad det! Har varit tjaffsigt och hit o dit med de där jobbet så nu känns det toppen att man verkligen fått nånting att kunna luta sig tillbaka lite på iaf! Jag är så glad för det!
Och att Emma också fick känns så skönt alltså:) Att vi kan glädjas åt varandra och att inte en skulle bli utan, känns verkligen toppen:) Är så glad för våran skull gumman:)

Nej nu ska ja slå mig ner i soffan och dra en djup suck åt verkligenheten som kommer ikapp mig så fort man tittar sig omkring.. Nopp, blundar och låtsas att ja är nånannan stan just nu:)

*Tänker på dig vännen..*

Puss o Kraam

Kommentarer
Postat av: nathalie

jag gillart!

2009-10-29 @ 18:23:12
Postat av: Mamiii

Livet ska ha motgångar o medgångar annars skulle det vara tråkigt satan!

O som du skrev, välj noga vad /vart du vill slösa din energi=)

Saknar dej med jättemycket, men flytta ....nädu=)

Hoppas du får ett ryck o kommer i helgen, oavsett när så är du ALLTID välkommen, har alltid mina armar öppna för dej!

Puss

2009-10-29 @ 23:11:27
Postat av: Ämma the king

Du är en kämpe vickan! Ända in i ryggmärgen :) OCH GRATTIS IGEN!

Är så glad att vi har lyckats få något så bra som ett vikariat, det var fan på tiden!

Dags för en Vickan-och-Ämma-kaffe-pratstund snart :) <3

2009-10-29 @ 23:18:26
URL: http://emmaidre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0