Jag tror ja tror på sommaren...!

Ska det här vädret vara roligt det eller? fy fan va less jag är.. Det kan ju inte finnas en människa på denna jord som tycker om att bli blöt om fötterna och se ut som ett jävla troll i håret.. det är inge kul! nej nej nej..!!!:( Nu får det allt bli 17 mars nån gång så jag slipper detta hemska väder..! För då ska vi till teneriffa.. wiihooo..:)

Alltså idag är jag arg..men inte så det påverkar mitt glada humör, men arg inombords..Måste bara få ur mig..
Hur kan en människa som är så gammal som du och ska kalla sig vuxen vara så jävla barnslig?
Din förbannade kommenatrer hit och dit på msn och blogg, jag blir less..
Du borde veta att det kanske inte är så himla smart att lägga över ditt liv och dina problem på en liten tjej som gör allt för att bli av med sina egna.. Nej! Lägg dom på nån annan du, för här försöker man, dag som natt..Göra allt för att hon ska må bra. förstör inte det, det får du INTE!!!!!

tack för att ni lyssna..!

________________________________________________________________________________________________

Idag ska ja ringa och boka in en visning på ett hus som svärmor hittat åt oss..:) hehe.. Vet inte riktigt jag men man kan ju alltid kolla..:) det kostar ju inget! och sen skulle det vara väldigt mysigt att bo i ett hus med min tooobbiiie..:) tänk va? då ska man alltså försöka bli vuxen.. oh.! Nej nu vart det seriöst här.. haha..:) det skrattar vi bort.. hihihllalalalala..:)

Min lillasyster va då iaf lite smått irriterad på mig igår, haha.. för att jag inte bloggat.. Och jag menar, vem kan klandra henne.. finns ju ingen som skriver sånna innehållsrika och spännande blogginlägg som jag gör..:) haha..:) den ni!
Men siddu, lilla skrutt, jag har ett jobb och sköta och igår satt jag på msn för första gången på typ månader så det fanns då så mycket folk att prata med där så..:) trevlans..:) Men usch va jag saknar dig då gumman.. ooo, kändes i hela hjärtat nu.. vi måste ses snart, väldigt snart! Älskar diiig!

Igår fick vi stamtavlan på Fluffsan..:) Men tack gode gud, det tog ju bara 2 och en halv månad mer än vad det ska ta..:S
Så nu så, nu ska hon bara växa till sig lite.. typ ett år..:) haha.. sen ska vi ta bebisar på henne..:) Tänk va.. jag ska bli mormor vid 20 års ålder, häftigt..:) hahahaha..:)

nu ska ja snart till och äta frukost, kl är liksom 08.02 nu-..:) och jag börjar jobba på kicks kl 12 och innan dess ska ja ha hunnit några saker, bl.a vattna blommor, duscha, färga håret, göra mig iordning, åka till jysk och köpa en byra, ta mig ner på stan och börja jobba..:) hahhaa..:) den ni..:) allt går bara man vill..:)

Fortfarande grymt irreterad på allt jävla ståhej runt denna förlovning på slottet men jag orkar inte, jag orkar inte.. jag verkar då iaf vara den enda som tycker det på¨mitt jobb och då jag jobbar med äldre så låter det ungefär såhär.

 - åå äntligen.
- å va jag är glad för deras skull
 - gå tystare, jag tittar på victoria och daniel
- nej jag behöver ingen hjälp, dom ska visa detta i 4 timmar..

SUCK!!!!!!!


i´m a bitch and i´m proud of it!!!!!!!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

ja usch då, alles för länge sen tycker jaG! får komam till falun när du inte jobbar, fats de gör du ju jämt så jaaaaaaaaaaaaa, tryck upp jobbet i arselet (stavning) hihi går ju bara IV va!

joo tryck upp de där och va med miiig, mycket roligare så :)

2009-02-27 @ 12:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0